בולונז הודו עם פתיתים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
בולונז הודו עם פתיתים

בולונז הודו עם פתיתים

התבשיל הזה יוצא טעים ביותר, שילוב נפלא של בשר הודו ופתיתים. גם בריא גם טעים והילדים מאוד נהנים. תערבבו טוב שהכל יספוג את הטעמים ותהנו.

4 מנות

מרכיבים:

2 כוסות פתיתים
500 ג' בשר הודו טחון
בצל חתוך לקוביות
2 שיני שום קצוצות
כף סוכר חום
גזר גדול חתוך לקוביות
פלפל אדום חתוך לקוביות
רסק עגבניות קטן
כפית סוכר
כוס וחצי מים
כפית גדושה פפריקה
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לטגן את הפלפלים במחבת חמה שתי דקות, להוסיף את הגזר ולהמשיך לטגן, להוסיף את הבצל לטיגון של שתיים שלוש דקות, להוסיף את הסוכר ולערבב עד שהוא נמס, להוסיף את השום ולהמשיך לטגן (איזה ריח כיפי).

2. להוסיף את הבשר לערבב תוך כדי שמפוררים את הבשר להוסיף רסק תבלינים ומים.

3. לבשל כ 10 דקות עד שרוב הנוזלים מתאדים על אש נמוכה, לערבב מידי פעם.

4. להכין את הפתיתים לפי ההוראות שעל האריזה ולהגיש עם הבשר.

1056 צפיות 1 צפיות היום

בולונז הודו עם פתיתיםבולונז הודו עם פתיתים

גולשים מכינים וממליצים:

קרן : "פצצה! יצא ממש טעים. כנראה שעם המתכונים שלך אי אפשר לטעות"

תגובות

31 תגובות ב "בולונז הודו עם פתיתים"

  הרשם  
עדכן

הי ניקי,
אני אוהבת את האתר שלך, אלוף!!
האם אפשר להוסיף למתכון הזה כרוב?

אני מחפשת מתכון לפתיתים בלבד, יש אפשרות לעשות את המתכון הזה ולהוריד רק את הבשר?

היי ניקי. כמה כפות של רסק עגבניות יש בקופסא הקטנה?? (יש לי קופסא גדולה )

האם אפשר לעשות את המתכון עם עוף טחון במקום בשר?

הי ניקי. אני עושה את המתכון עכשיו. יאמי. הוא מיועד להגשה לצהריים לילדים ומחר לבעלי לעבודה. האם את מציעה לערבב כבר הכל יחד שיספוג טעמים או בכל הגשה ליצוק את הבולונז מעל ולערבב בצלחת? אולי שאלת תם אבל אחת הדרכים בטוח יותר טעימה מהשנייה. תודה

שלום, האם עם פלפל ירוק או צהוב הולך טוב או משנה את הטעם? אין לי אדום. תודה

היי ניקי, האם אפשר לוותר על האבקת מרק? או להחליף אותה במשהו אחר?

תודה !

היי ניקי,
צריך גם כף סוכר חום וגם כפית סוכר רגיל?

אפשרי בשר בקר טחון במקום הודו ?

הי ניקי
האם אפשר לוותר על הפלפל? ניתן להחליף? במה?
תודה

היי ניקי.
לא אוהבת רסק עגבניות.במה ניתן להמיר אותו?
ובכלל…א
אם מופיע רסק עגבניות במתכון יש לו תחליף קבוע?

היי ניקי
מה יכול להחליף את הגזר אם אין לי גזר?

wow מעולה
איזה כייף שיש אותך במטבח שלי