מאפינס תירס

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מאפינס תירס

מאפינס תירס

לפעמים מתחשק לנשנש משהו טעים ומי קבע שחייבים לאכול מתוק ? תחשבו על מאפינס תירס שהרגע יצאו מהתנור, חמים זהובים ורכים. לסדר אותם בצלחת הגשה במרכז השולחן, לחתוך ירקות ליד ולתת לילדים לחסל הכל.
כמה פשוט כמה טעים המאפינס האלה הם שדרוג נהדר לארוחת ערב.

12 יחידות

מרכיבים:

כוס גרעיני תירס קפואים או מקופסת שימורים
3 ביצים
4 כפות שמן
250 ג' קוטג'
2 כפיות מיונז
70 ג'  קמח תופח (חצי כוס)
70 ג' גבינה צהובה מגורדת
פלפל שחור גרוס
כפית מלח

הכנות:

 1. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש.

2. לשים בקערה את כל המצרכים ולערבב לעיסה אחידה.

3. לשמן תבנית שקעים ולמלא עד 3/4 גובה.

*4. לאפות כ 20 – 25 דקות או עד שהמאפינס זהובים ויציבים.

מוזמנים לעקוב אחרי גם באינסטגרם טעים שם 🙂

כדאי לדעת ש…
ניתן להכין כמה ימים מראש ולשמור במקרר, ניתן להקפיא להוציא כשעה לפני ההגשה ולחמם.
המיונז לא חובה. רוצים להכין כפשטידה ? מתאים לתבנית אינגליש קייק.

7337 צפיות 1 צפיות היום

גולשים מכינים וממליצים:

רונית : לא שמתי גבינה צהובה והשתמשתי בתירס מקופסת שימורים – יצא מדהים, פשוט נחטף… תודה 🙂

חגית : ניקי תודה! המתכון קל מאד ויצא נהדר!

מיכל : יצא מעולה! תודה 🙂

lili : הוספתי כף קמח תירס בנוסף לקמח התופח. המאפינס יצא מעולה!!!!

עדי : ניקי, את אלופה! כ"כ פשוט וכ"כ טעים…ועכשיו בתנור נאפית ומריחה בכל הבית עוגת שוקולית שלך…תודה!!

מורן : "ניקי, אני לא יודעת איך לא הגבתי עד עכשיו. כמעט ואין שבוע שאני לא מכינה את המאפינס האלו. לבקשת הילדים- אני מוסיפה קצת טבעות זיתים ירוקים והם יוצאים נהדר!!! תודה."

מאיה : "יוצא מדהיםםםםםםם!!!!!!"

מיכל : "נפלא!! דקה וחצי הכנה, ויוצא טעים טעים טעים. תודה ניקי על עוד מתכון מוצלח!"

תגובות

348 תגובות ב "מאפינס תירס"

  הרשם  
עדכן

הי ניקי
רוצה להכין כפול למחר
האם כדאי להכין ולאפות היום, לשמור במקרר ולחמם מחר? או להכין את התערובת היום ולשמור במקרר ומיר לאפות?

היי ניקי,
האם הכמות מתאימה לאינגליש קייק? ואם אני צריכה 2 אינגליש פשוט להכפיל כמויות?
תודה

יש לי corn flour, קמח תירס. האם ניתן איכשהו להשתמש בו?
האם ניתן להחליף את הקוטג' במשהו אחר?

תודה!

אפשר להחליף את המיונז במשהו?

היי ניקי, תודה על המתכונים הטעימים !!
יש לי שאלה בבקשה, אני רוצה להכין 60 מאפינס כאלה.. תוכלי לעזור לי מבחינת כמויות בבקשה? (בדר"כ יוצאים לי 10-12 מאפינס לפי המתכון) תודה מראש..

הי ניקי, יש לי יוגורט ישן 0 אחוז שומן במקרר וחשבתי לשים אותו במקום הקוטג׳ (או לערבב בינהם) יעבוד? להוסיף עוד מיונז? רעיון אחר מה לעשות עם יוגורט?

היי ניקי אפשר להשתמש הקמח תופח לפסח?.., חג שמח

1 7 8 9