פיציות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פיציות

פיציות

חמוד ביותר! הקטנות האלה נחטפות במהירות, כיף של פיציות. הילדים חיסלו הלכתי להכין שוב תתכוננו להנות.

19 יחידות

מרכיבים:

300 ג' קמח (2 כוסות + 2 כפות)
חצי כף שמרים יבשים / שליש שקית שמרים טריים
3/4 כף סוכר
כפית מלח
60 מ"ל שמן (רבע כוס)
160 מ"ל מים פושרים (2/3 כוס)

רוטב עגבניות / קטשופ
גבינה צהובה מגורדת
זיתים
תירס
עגבניות בצל
מה שאוהבים…

הכנות:

1. לעבד את כל המצרכים לבצק, להתפיח כ 30 דקות.

2. לרדד לעלה גדול ולא דק במיוחד, לקרוץ עיגולים בקוטר 6. להתפיח כ 20 דקות, מעט לרדד הקוטר צריך להיות 8. עם האצבעות / כוסית קטנה להשקיע את הבצק במרכז ולהשאיר דפנות כלומר רק באמצע ללחוץ.

3. להתפיח עוד כ 10 דקות וללחוץ במרכז שוב. החשוב שהדפנות ישארו וכל השאר ללחוץ למטה. בקיצור בור קטן.

4. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש, למלא את הבורות ברוטב עגבניות, תוספות ובסוף גבינה צהובה, לאפות כ 15 דקות עד שמזהיב.

*ניתן להקפיא

10668 צפיות 16 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

פיציותפיציות פיציות

גולשים מכינים וממליצים:

מיכל : "הכנתי והילדים טורפים פה ונהנים!
אני בשרית אז נחכה לערב, עם בעלי.
(הבת שלי דאגה לשריין לעצמה למחר לגן)"

גבריאלה : "מיני פיצות יצאו ככ טעימות! ממש קל להכין אותם והילדים אהבו! אני איטלקיה ומבינה פיצה וזה חמוד וטעים! תודה"

בר : "מתכון מדהים! תודה ניקי. הבצק פשוט קליל ונוח. והתוצאה מושלמת !! פשוט להכין כפול :))"

תמר : "הבצק הכי נוח לעבודה שבעולם.הוא מעולה והפיציות ממש טעימות תודה לך ניקי"

דנה : "הייתי חייבת גם לעדכן שיצא מעולה!!בצק אוורירי וטעים"

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

30 תגובות

נילי

ניקי יקרה,
הבצק תפח בהתחלה, אחכ כשקרצתי עיגולים ועשיתי כל מה שרשום במתכון, העיגולים לא תפחו.
הם יצאו שטוחים.
למה?

השב
ניקי ב

אולי לא התפחת מספיק בשלב השני, תסתכלי שוב על אופן ההכנה, שמרים טובים אין שום בעיה שיתפח.

השב
נילי

הקפדתי להתפיח כמו שרשום..
שמרין מצויינים, אני מכינה אתם כל שבת את הלחמניות שלך..
לא יודעת למה יצא כך..
בכל מקרה הבנות אהבו.
תודה!

השב