פיציות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פיציות

פיציות

חמוד ביותר! הקטנות האלה נחטפות במהירות, כיף של פיציות. הילדים חיסלו הלכתי להכין שוב תתכוננו להנות.

19 יחידות

מרכיבים:

300 ג' קמח (2 כוסות + 2 כפות)
חצי כף שמרים יבשים / שליש שקית שמרים טריים
3/4 כף סוכר
כפית מלח
60 מ"ל שמן (רבע כוס)
160 מ"ל מים פושרים (2/3 כוס)

רוטב עגבניות / קטשופ
גבינה צהובה מגורדת
זיתים
תירס
עגבניות בצל
מה שאוהבים…

הכנות:

1. לעבד את כל המצרכים לבצק, להתפיח כ 30 דקות.

2. לרדד לעלה גדול ולא דק במיוחד, לקרוץ עיגולים בקוטר 6. להתפיח כ 20 דקות, מעט לרדד הקוטר צריך להיות 8. עם האצבעות / כוסית קטנה להשקיע את הבצק במרכז ולהשאיר דפנות כלומר רק באמצע ללחוץ.

3. להתפיח עוד כ 10 דקות וללחוץ במרכז שוב. החשוב שהדפנות ישארו וכל השאר ללחוץ למטה. בקיצור בור קטן.

4. לחמם תנור ל 180 מעלות כ 10 דקות מראש, למלא את הבורות ברוטב עגבניות, תוספות ובסוף גבינה צהובה, לאפות כ 15 דקות עד שמזהיב.

*ניתן להקפיא

7568 צפיות 6 צפיות היום

פיציותפיציות פיציות

גולשים מכינים וממליצים:

מיכל : "הכנתי והילדים טורפים פה ונהנים!
אני בשרית אז נחכה לערב, עם בעלי.
(הבת שלי דאגה לשריין לעצמה למחר לגן)"

גבריאלה : "מיני פיצות יצאו ככ טעימות! ממש קל להכין אותם והילדים אהבו! אני איטלקיה ומבינה פיצה וזה חמוד וטעים! תודה"

בר : "מתכון מדהים! תודה ניקי. הבצק פשוט קליל ונוח. והתוצאה מושלמת !! פשוט להכין כפול :))"

תמר : "הבצק הכי נוח לעבודה שבעולם.הוא מעולה והפיציות ממש טעימות תודה לך ניקי"

דנה : "הייתי חייבת גם לעדכן שיצא מעולה!!בצק אוורירי וטעים"

תגובות

30 תגובות ב "פיציות"

  הרשם  
עדכן

ניקי יקרה,
הבצק תפח בהתחלה, אחכ כשקרצתי עיגולים ועשיתי כל מה שרשום במתכון, העיגולים לא תפחו.
הם יצאו שטוחים.
למה?