שבלולי פיצה ללא שמרים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
שבלולי פיצה ללא שמרים

שבלולי פיצה ללא שמרים

יש מי שלא מכיר את השבלולים הקטנים והטעימים האלה ? אני בדרך כלל מכינה אותם מבצק שמרים אבל לא הפעם, הכנתי שבלולי פיצה מבצק ללא שמרים ועוד הכנסתי פנימה גבינה לבנה.
שבלולים פריכים זהובים טעם של רוטב עגבניות עם גבינה צהובה. צלחת גדולה באמצע השולחן ערימה יפה של שבלולים חמש דקות על השעון ואכלנו הכל.
מתכון פשוט קל וטעים שמשדרג כל ארוחת ערב.

4 גלילים

מרכיבים:

200 ג' חמאה
200 ג' גבינה לבנה 9%
כפית מלח
350 ג' קמח (2 וחצי כוסות)

הכנות:

1. להוציא את החמאה כ 20 דקות קודם מהמקרר, היא אמורה להיות קצת רכה, להוסיף את שאר המצרכים ולעבד לבצק חלק, להכניס למקרר ל 30 דקות.

2. לחלק את הבצק ל 4 חלקים, כל חלק לרדד למלבן, למרוח רוטב עגבניות תוספות שאוהבים ולסיים עם גבינה צהובה ולגלגל לגליל.

3. לחמם תנור ל 180 מעלות.

4. לפרוס את הגליל לפרוסות בעובי 3 – 4 מ"מ, לסדר את הפרוסות כשהן שוכבות על נייר אפייה, להכניס לתנור ולאפות כ 25 דקות או עד שהבלולים מזהיבים.

ניתן להקפיא.

5068 צפיות 58 צפיות היום

שבלולי פיצה ללא שמריםשבלולי פיצה ללא שמריםשבלולי פיצה ללא שמריםשבלולי פיצה ללא שמרים

שבלולי פיצה ללא שמריםשבלולי פיצה ללא שמרים

גולשים מכינים וממליצים:

ליזב : "כמה קל ככה עפו על זה! התחסל בשתי דקות!
הכנתי יומיים לפני והקפאתי, מומלץ מאוד…"

שולה : "הכנתי עם קמח מלא, יצא 10!!!
אכלנו עם רוטב פיצה ומרק בצל
כבר הכנתי פעם נוספת…"

תגובות

22 תגובות ב "שבלולי פיצה ללא שמרים"

  הרשם  
עדכן

שלום ניקי
היה לך מתכון בשם שבלולי פיצה מהירים וניחטפים" הוא כבר לא קיים בעמוד יש אפשרות למתכון הוא יצא לי ממש מושלם

היי ניקי, נראה מתכון מעולה, מתכננת להכין הערב.
שאלה לגבי הקפאה
האם ניתן להקפיא לפני אפיה ואם כן, האם לחתוך לשבלולים או להקפיא את הרולדה בשלמותה?
תודה מראש

הכנתי עם קמח מלא, יצא 10!!!
אכלנו עם רוטב פיצה ומרק בצל
כבר הכנתי פעם נוספת…

שלום, האם גבינה לבנה 5% גם כן ילך?

כמה קל ככה עפו על זה! התחסל בשתי דקות!
הכנתי יומיים לפני והקפאתי, מומלץ מאוד…

הי ניקי,
תודה על המתכונים , הכנתי אתמול וכמו שאמרת הילדים עפו על זה …
שאלת:שמתי גליל אחד במקפיא, כמה זמן צריך להפשיר?

שלום, כאחת שמשתמשת המון באפלקציה
לפני כשבועיים נעלמו המוצרים מהמתכונים.נשאר רק אופן ההכנה.הסרתי והתקנתי את האפלקציה שוב ושוב אישרתי תנאי שימוש ולא עזר,יש דרך לפתור את הבעיה?
תודה מראש

הי ניקי,
תודה על המתכונים המדהימים!!!
יש אופציה להמיר את החמאה בשמן???

האם מדובר בקמח רגיל או תופח? תודה!!

אפשר שמן במקום חמאה? אם כן, כמה?