אצבעות פיצה מבצק עלים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
אצבעות פיצה מבצק עלים

אצבעות פיצה מבצק עלים

לפני הכל זה טעים חבל על הזמן, חיסלנו את זה בכיף וכל העניין היה לחסל שאריות של בצק שנותרו לי. לא חשבתי שיצא כזה מוצלח ולצערי לא היה לי יותר משליש חבילת בצק. תכפילו תשלישו זה נגמר כל כל מהר.

12 אצבעות

מרכיבים:

כשליש חבילת בצק עלים
80 ג' גבינה צהובה מגורדת
קטשופ
ביצה
שומשום


הכנות:

1. על חצי מהבצק למרוח קטשופ לפזר גבינה צהובה ולכסות עם החצי השני.

2. להדק עם הידיים ולשטח את הבצק שיהיה דק.

3. לחתוך לרצועות דקות, לחצות כל רצועה באמצע וללפף אחת על השנייה.

4. לחמם תנור ל 180 מעלות.

5. להבריש עם ביצה ולפזר שומשום, לאפות כ 15 דקות או עד שמזהיב.

מעולה!

7635 צפיות 49 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

על חצי מהבצק למרוח רוטב עגבניות ולפזר גבינה ולכסות עם החצי השניאצבעות פיצה מבצק עלים

להדק עם הידיים ולשטח את הבצק שיהיה דק
אצבעות פיצה מבצק עליםלחתוך לרצועות דקותאצבעות פיצה מבצק עלים לחצות כל רצועה באמצע וללפף אחת על השנייהאצבעות פיצה מבצק עליםאצבעות פיצה מבצק עליםאצבעות פיצה מבצק עליםאצבעות פיצה מבצק עליםאצבעות פיצה מבצק עליםאצבעות פיצה מבצק עלים


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

8 תגובות

ניקי ב

לא אי אפשר, המלאווח רך מידי בשביל זה אני בספק אם אפשר להכין.

השב
יערה

תודה על המתכון אבל נחלתי כישלון חרוץ☹️
ברגע שמרחתי רוטב עגבניות שני החלקים לא נדבקו אחד לשני וגם הבצק עצמו נדבק לנייר אפיה עליו רידדתי כך שהמרקם יצא לא חלק מבחוץ. בקיצור לא הבנתי מה פספסתי.

השב
ניקי ב

לדעתי הבצק הופשר יותר מידי, צריך לעבוד עם הבצק כשהוא קר מאוד, את רואה שלא הולך, נדבק תני לו חצי שעה בהקפאה במיוחד בימים האלה שמאוד חם לא צריך לרדד הרבה ככה בקטנה לרדד ואז לחתוך.

השב
חני

שלום ניקי!
אני נעזרת המוון באתר! תודה גדולה!!!
האם אפשר להקפיא את האצבעות פיצה והטעם יהיה טוב?

השב
ניקי ב

היי חני
זה יותר סוג המתכונים של להכין ולהגיש אולי תלכי על אצבעות פיצה מבצק שמרים ?

השב