המרות מידות ומשקלים לאפייה ובישול

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

זה בדיוק הדף שצריך להחזיק צמוד כשאופים, פתאום נתקעים לא יודעים מידה מסוימת אתם בלחץ מה עושים ? למצב הזה הדף הזה נועד לגזור ולשמור.

הכנות:

כוס קמח רגיל / תופח = 140 ג'
כף קמח = 10 ג'
500 ג' קמח = 3 וחצי כוסות + כף נוספת
קילו קמח = 7כוסות + 2 כפות נוספות
כוס סוכר = 200 ג'
כף סוכר = 20 ג'
כוס שמן = 240 מ"ל
כוס קורנפלור = 140 ג'
כף קורנפלור = 8 ג'
כוס אבקת סוכר = 120 גרם
כף אבקת סוכר = 8 גרם
שקית אינסטנט פודינג וניל = 80 ג'
כף אינסטנט = 20 ג'
כוס קוקוס = 100 ג'
שקית ג'לטין = 14 ג'
מיכל שמנת מתוקה = 250 מ"ל
גביע שמנת חמוצה = 200 מ"ל
חבילה קטנה קמח תופח = 350 ג' = 2.5 כוסות
קופסת גבינה לבנה = 250 ג'
קופסא גדולה של גבינה לבנה מגיעה ב 500 ג' ו 750 ג'
חבילה קטנה חמאה = 100 ג'
חבילה גדולה חמאה = 200 ג'
כוס ביסקוויטים מרוסקים = 100 ג'
כוס קורנפלור = 140 ג'
כף קורנפלור = 8 ג'

איך הופכים קמח רגיל לקמח תופח ? מיותר לחלוטין לקנות קמח תופח מאוד יקר וזה מאוד פשוט להכין בבית, על כל כוס קמח כפית א. אפיה

כוס  = 240 מ"ל
1/3 כוס =  80 מ"ל
1/4 כוס = 60 מ"ל
1/2 כוס = 120 מ"ל
כף = 15 מ"ל

2 כפות שמרים יבשים = שקית שימרית / קובייה

ראשי תיבות:
פש"ג = פלפל שחור גרוס
פשג"ט – פלפל שחור גרוס טרי
מל"פ = מלח פלפל
שמ"ז = שמן זית

מאוד מומלץ להחזיק במטבח משקל דיגיטלי זאת לא הוצאה גדולה .

הדף ימשיך להתעדכן מידי פעם, אתם מוזמנים לעקוב ולהשתמש בו.
מומלץ לשמור את הדף במחברת המתכונים

3294 צפיות 8 צפיות היום

תגובות

128 תגובות ב "המרות מידות ומשקלים לאפייה ובישול"

  הרשם  
עדכן

אני עכשיו נתקלת בדף הזה.ואני חייבת לאמר לך שאת פשוט אלופה שעשית את זה זה ככ נצרך!!

הי ניקי.
מה הכוונה של תבנית 26 ?ו 24?
איזה גודל של תבנית חד פעמית?

היי איך ממירים 4 כפות קמח תופח לקמח רגיל+אבקת אפייה?

באיזה גודל ביצים מומלץ להשתמש המתכונים? מדיום או לארג'?

שלום ניקי היקרה, אשמח אם תוסיפי ההמרות גם אגוזים טחונים. תודה

ניקי היקרה . אני רק עכשיו התחלתי לבשל ולאפות ותענוג לעבוד עם המתכונים שלך והכל יוצא מושלם וטעים תודה רבה לך 🙂 כולם מחמיאים ונהנים

האתר היחיד שאני חוזרת לדפדף בו
מה שניסיתי עד עכשיו היה מוצלח
תודה רבה

שוב שוב …. אין עליך.
תודה על התוספת החשובה הזו לכל המתכונים הנהדרים שלך.זה משהו שבאמת היה חסר ומוסיף המון.ותמיד כייף לחזור להתחדש ולבשל שוב ושוב מן המתכונים האלה.

אין עלייך….

שרית גולדשטיין

המתכונים שלך מעולים!!! אנחנו קצת בקטע של בריאות, רציתי לדעת האם ניתן לעשות המרה ש קמח רגיל/ תופח בקמח מלא?
תודה

לא מצאתי במידות כמה שווה כפית?

המתכונים שלך ניראים פשוטים מעולים,
בדיוק הכנתי את הבצק לסינרול – שבלולי קינמון שהבנות יכינו מחר…
רציתי לדעת אם אפשר להחליף חמאה או מרגרינה בשמן.
ביקרתי באתר שלך המרות מידות ומשקלים לאפייה ובישול ולא מצאתי המרה לשמן.
תודה רבה לך

היי ניקי,
משהו שכדאי להוסיף:
שמן וחמאה

כשממירים מחמאה לשמן, משקל השמן צריך להיות 85% ממשקל החמאה. למשל, 200 גרם חמאה = 170 גרם שמן.

100 גרם חמאה/מרגרינה = 100 מ"ל שמן (מעט פחות מ-1/2 כוס)

200 גרם חמאה/מרגרינה = 200 מ"ל שמן (מעט יותר מ-3/4 כוס)

1 כוס שמן = 200 גרם שמן

100 מ"ל שמן = 90 גרם שמן

שלום ניקי. על איזה משקל תוכלי להמליץ?

ניקי שלום ,כשכתוב כוס הכוונה לכוס מדידה?
תודה.

איזה כייף הדף הזה עוזר מאוד! תודה על מתכונים פשוטים וטעימים מאוד!

מיטל לוי כהן

היי ניקי, המתכונים שלך מצוינים, עשיתי לחג את הגולש יצא מושלם, והעוגת שוקולד לפסח פשוט מדהימה, אמשיך לעקוב אחרייך, תותחית

שלום ניקי ,
אשמח להסבר קצר ומהיר למה משמש וו הגיטרה
אני יודעת שהוו מגל הוא ללישת בצק
והוו הקצפה הוא להקצפה

תודה רבה

היי ניקי, כמה כוסות זה ליטר מים?תודה