תבשיל כבד ותפוחי אדמה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
תבשיל כבד ותפוחי אדמה

תבשיל כבד ותפוחי אדמה

אני מאוד אוהבת את הרוטב כאן הוא משגע, סמיך טעים מעולה עם חלה, הכבד נותן טעם נהדר והתפוחי אדמה רכים רכים. המתכון המושלם לארוחת צהריים, תוסיפו אורז  וזה הכי טעים שיש. דרך אגב תיהיו נדיבים עם הבצל אתם לא תתחרטו.

מרכיבים:

500 ג' כבד
4 בצלים
3 שיני שום
3 תפוחי אדמה
2 – 3 כוסות מים
כף פפריקה מתוקה
כפית שטוחה גריל עוף
מעט פלפל שאטה טחון
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לחצות את הבצל ולפרוס אותו לפרוסות דקות, לשים במחבת 3 – 4 כפות שמן לטגן את הבצל תוך כדי בחישה עד שהוא מקבל צבע זהוב, לקצוץ את השום ולהוסיף לטיגון (איזה ריח מדהים נכון ?)

2. להוסיף את התבלינים לערבב קלות ולהוסיף את  המים לבשל כשתי דקות, לחתוך את תפוחי האדמה לקוביות קטנות ולהוסיף לרוטב, לבשל כ 20 דקות או שתפוחי האדמה רכים.

3. בינתיים לחצות את הכבדים לשניים ולהוסיף לרוטב, אם חסר נוזלים תוסיפו.

*4. לבשל כ 10 דקות מידי פעם לערבב.

כדאי לדעת ש…
מטעמי כשרות מומלץ לצלות את הכבד קודם.

2654 צפיות 1 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

תגובות

25 תגובות ב "תבשיל כבד ותפוחי אדמה"

  הרשם  
עדכן

היי ניקי,
אפשרי להכין בלי תפו"א? רק כבד ובצל?

אפשר לבשל עם שום כתוש ואז להוסיף כפית מחוקה של כמון. מוסיף טעם.

יצא מעולה! כולנו נהננו כולל הילדים, מומלץ ביותר

היי ניקי, חייבת להגיד לך שתמיד שאני עושה חיפוש למתכון אני מוצאת את עצמי בוחרת במתכונים שלך! תודה על מתכונים נפלאים שתמיד מקבלים שבחים ועל ההשקעה . היום אני מכינה את המתכון הזה ומנסיון יודעת שיצא טעים. שבת שלום