חביתת פרגיות וירקות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
חביתת פרגיות וירקות

חביתת פרגיות וירקות

חביתת פרגיות וירקות, יום ראשון אין חשק לבשל בדרך כלל הבישול הרציני הוא בסוף השבוע וביום ראשון אני מחפשת את החיים הקלים והפשוטים.
אני מכינה את החביתה הזאת מוסיפה ירקות ומבחינתי יש ארוחה קלילה מבלי שטרחתי (בכל זאת יום ראשון). יש עוד מטרה לחביתה הזאת לפעמים בא לי לפרגן לבעל בסנדויץ מושקע יותר מהרגיל, עוד פעם חביתה ועגבנייה ? אז בשביל להפתיע לפעמים אני מכינה את החביתה הזאת בתוך לחמניה או פיתה ואין מאושר ממנו. זה ממלא משביע ומאוד טעים.

2 מנות

כ 30 דקות

מרכיבים:

3 ביצים
300 ג' פרגיות חתוכות קטן
בצל בינוני
תפוח אדמה בינוני
גזר
חופן פטרוזיליה
כפית פפריקה
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לתבל את הפרגיות בפפריקה ומל"פ ולשמור בצד.

לחתוך את הירקות לקוביות קטנטנות לטגן במחבת חמה עד שהם מזהיבים ולהוסיף את הפרגיות ולתבל להקפיץ 2 – 3 דקות להוסיף את הפטרוזיליה להוריד מהאש ולהעביר לקערה ולערבב עם הביצים במהירות.

2. לחמם תנור ל 180 מעלות, לנקות את המחבת לשים מעט שמן ולהחזיר לאש, לשפוך את התערובת לשטח אותה שתיהיה יחסית ישרה ולטגן עד שהדפנות מזהיבות ענין של בערך 2 דקות.

3. להכניס את המחבת לתנור ולאפות עוד 10 דקות או עד שהחביתה יציבה וזהובה.

4. לחתוך לרבעים.

1699 צפיות 15 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

21 תגובות

Hila1211

ועוד שאלה אפשר להכין היום לשמור במקרר ולאכול רק מחר??

השב
Hila1211

היי ניקי
שאלה יש אפשרות לוותר על הטיגון??
ולעשות את כל התהליך בתנור??
תודה 😉

השב
niki

ערב טוב
לא אי אפשר את צריכה לתת סגירה בטיגון קודם ואין בעיה להכין היום.

השב
רחלי

כל כך פשוט, כל כך קל, וזה אחד המתכונים האהובים עלינו בבית!
אני עושה בד"כ עם חתיכות חזה עוף וכיוון שאני לא מטגנת בכלל אני פשוט שמה ישר בתבנית ולתנור.
מקסים מקסים (: תודה לך ניקי

השב