קציצות עוף אפויות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
קציצות עוף אפויות

קציצות עוף אפויות

אומנם שבועות מתקרב אבל מה עם ארוחת צהריים לילדים ? אני בעניין של קציצות אפויות אבל הפעם מתאים לי עוף, גזר בצל תבלינים ואפילו לחם הכל אפוי ביחד בתוך קציצה אחת טעימה, זה כיף שלא צריך לטגן כמה טעים…

מרכיבים:

250 ג' חזה עוף טחון
250 ג' פרגיות טחונות
בצל קטן קצוץ דקדק מטוגן קלות
חצי כפית סודה לשתייה
2 פרוסות לחם סחוטות וקצוצות
1/4 כוס פירורי לחם
כפית שום כתוש
2 גזרים מגורדים
כפית פפריקה
קורט קינמון
כף שטוחה א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לערבב את המצרכים לקרר כחצי שעה, ליצור קציצות

2. לרפד תבנית בנייר אפייה משומן, לחמם תנור מראש כ 10 דקות ב180 מעלות לסדר את הקציצות לאפות כ 20 דקות צד אחד או עד שמזהיב להפוך לצד השני לעוד 15 דקות.

הערות:
אפשר להכין את הקציצות ברינג קטן

2986 צפיות 56 צפיות היום

גולשים מכינים וממליצים:

טלי : "הי ניקי יקרה, הקציצות משגעות וטעימות בטירוף.. אני מכינה אותם כבר כמה שנים בערב חג הפסח והן נטרפות. השנה אני מכינה אותם לנכד הקטן שלי… חג פסח כשר ושמח "

תגובות

201 תגובות ב "קציצות עוף אפויות"

  הרשם  
עדכן

הי ניקי יקרה, הקציצות משגעות וטעימות בטירוף.. אני מכינה אותם כבר כמה שנים בערב חג הפסח והן נטרפות. השנה אני מכינה אותם לנכד הקטן שלי… חג פסח כשר ושמח 🙂

הי ניקי,
הכנתי היום את הקציצות והן יצאו מעולות! בעלי ממש התלהב.
תודה

האם אפשר להשתמש בהודו נקבה טחון ?
תודה

הי ניקי, אפשר להקפיא אחרי אפיה?

היי ניקי
אפשר את אותו המתכון של קציצות רק לבשל ברוטב?סיון

היי ניקי,מה עדיף – פרוסות לחם לבן או שחור?

היי ניקי, רציתי לשאול- בשום הכתוש הכוונה לשום כתוש מוכן מהסופר (קפוא?) או שום שאני מרסקת? שמתי כפית שום שריסקתי ויצא טעם מאד חזק. פרט לזה לתינוקת שלי אני רוצה להכין ללא שום- מה אפשר לשים במקום?

היי ניקי.
האם להכין מהבשר הטרי את הקציצות ואז להקפיא או עדיף להכין אותם אחרי שהפשרתי את הבשר ולאחר אפייה?

ה יי ניקי,
רציתי לשאול האם במקום שני גזרים ניתן לשים שני תפוחי אדמה קטנים?
במידה וכן עדיף אדום או לבן (תפו"א)?
ודבר שני רציתי להגיד לך המון תודה המתכונים שלך ממש מצילים אותי כל פעם מחדש.
אגב האפליקציה מהממת.
תודה מראש

היי ניקי, האם ניתן ״לזרוק״ את הקציצות לאחר מכן לרוטב עכבניות?

היי ניקי.. אתר מגניב 🙂
האם ניתן להקפיא לפני האפייה?

1 3 4 5