חזה עוף עם שעועית ירוקה ותפוחי אדמה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
חזה עוף עם שעועית ירוקה ותפוחי אדמה

חזה עוף עם שעועית ירוקה ותפוחי אדמה

כולה חזה עוף אבל אפשר להכין ממנו כל כך הרבה דברים טובים רשימה אין סופית ולא הזכרתי את המילה שניצל

מרכיבים:

600  ג' חזה עוף חתוך לקוביות
בצל
2 – 3 תפוחי אדמה בינוניים
1/2 חבילה שעועית ירוקה עדינה
2 עגבניות אדומות ויפות
3 – 4 כוסות מים
כף גדושה פפריקה מרוקאית
קורט קינמון
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

למשרה:
כפית דבש
כפית פפריקה
3 כפות שמן זית

הכנות:

1. לתבל את חזה העוף במשרה ולשמור בצד. לחתוך הבצל לרבעים ולחתוך פרוסות דקות, לחתוך את תפוח האדמה לקוביות קטנות ולטגן אותו כמה דקות להוסיף את הבצל ולטגן כשתי דקות נוספות לקצוץ את העגבניות להוסיף ולטגן כדקה.

2. להוסיף מים (לא להוסיף את כל כמות המים בבת אחת לאט) תבלינים להרתיח ולבשל כ 30 דקות או עד שתפוחי האדמה מתרככים. להוסיף את השעועית הירוקה להוסיף מים במידה וצריך ולבשל עוד כ 15 דקות.

3. במחבת חמה נפרדת לטגן את חזה העוף טיגון קצר משני הצדדים ולהוסיף לתבשיל לבשל עוד כמה דקות ולבדוק טעמים.

4854 צפיות 2 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

חזה עוף עם שעועית ירוקה ותפוחי אדמה

תגובות

88 תגובות ב "חזה עוף עם שעועית ירוקה ותפוחי אדמה"

  הרשם  
עדכן

היי, מה לעשות אם הטעם של הקינמון יצא דומיננטי מדי?
תודה 🙂

1 5 6 7