שווארמה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

שווארמה

שווארמה, טעים טעים ואני חוזרת שוב טעים בטירוף. אחד המתכונים החביבים עליי שמכבב אצלי כל הזמן.
אז אחרי ההצלחה הקודמת אני פותחת שוב את המסעדה המזרחית, הסלטים על השולחן יש פיתות, צ`יפס והכי חשוב הכנתי שווארמה מדהימה, ליקקנו את האצבעות. כבר אמרתי שזה כלום עבודה ? בול מתאים לאימהות כמוני.

מרכיבים:

2 בצלים גדולים חצויים ופרוסים
700 ג` שווארמה הודו נקבה חתוכה
(תבקשו מהקצב)
100 ג` שומן כבש (אלייה)  – לא חובה מוסיף המון
(בהמלצת הקצב)
2 כפיות גדושות תבלין לשווארמה
מעט כמון
א. מרק
פלפל שחור טחון
מלח

הכנות:

1. במחבת חמה לטגן את הבצל ולהזהיב, להוסיף את הבשר להקפיץ כשתי דקות, לחתוך את השומן לקוביות ולהוסיף, לתבל ולהקפיץ עוד כמה דקות, לבדוק טעמים.

2. להגיש עם פיתות, חומוס, טחינה, סלט ירקות וצ`יפס.

 

14443 צפיות 35 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

שווארמה

גולשים מכינים וממליצים:

הילה : "ניקי יצא טעים מאוד כמו שהבטחת והבעל נהנה ממסעדה מזרחית ליום אחד:) תודה לך!!"

רחלי : "מממ יאמי, יאמי..
זו הייתה התגובה של הבן שלי. לדעתי זה אומר הכול! תודה."

שלי : "יצא ממש טעים!! גם בעלי מוסר (:"

קרן : "ארוחת צהריים קייצית ומושלמת.
מדהים כמה קל וטעים:)תודה"

שם : הכנתי אתמול לפי ההוראות (תוספת אורז)יצא מעולה,כל המשפחה התלהבה.תודה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

124 תגובות

ניקי ב

אפשר אבל למה ? זה הרבה יותר טעים עם הבצל זה מה שנותן את כל הטעם.

השב
רחלי

בוקר טוב.. שאלה לי אלייך, מתאים להשתמש בבשר הודו אדום למתכון הזה?? קניתי את זה בטעות בשביל להכין שווארמה

השב
יהודית

היי ניקי
בלי כוונה קניתי זכר ויש לזה ריח קצת חמוץ

השב
בת שבע

הי ניקי יש לי שאלה – יש לי יותר מ קילו מהשווארמה ,האם מתאים להשתמש בחלק מהשווארמה במאפה בטטה ופרגיות?
כרגיל את הבישולים לשבת אני עושה צמודה לאפליקציה☺

השב