שווארמה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

שווארמה

שווארמה, טעים טעים ואני חוזרת שוב טעים בטירוף. אחד המתכונים החביבים עליי שמכבב אצלי כל הזמן.
אז אחרי ההצלחה הקודמת אני פותחת שוב את המסעדה המזרחית, הסלטים על השולחן יש פיתות, צ`יפס והכי חשוב הכנתי שווארמה מדהימה, ליקקנו את האצבעות. כבר אמרתי שזה כלום עבודה ? בול מתאים לאימהות כמוני.

מרכיבים:

2 בצלים גדולים חצויים ופרוסים
700 ג` שווארמה הודו נקבה חתוכה
(תבקשו מהקצב)
100 ג` שומן כבש (אלייה)  – לא חובה מוסיף המון
(בהמלצת הקצב)
2 כפיות גדושות תבלין לשווארמה
מעט כמון
א. מרק
פלפל שחור טחון
מלח

הכנות:

1. במחבת חמה לטגן את הבצל ולהזהיב, להוסיף את הבשר להקפיץ כשתי דקות, לחתוך את השומן לקוביות ולהוסיף, לתבל ולהקפיץ עוד כמה דקות, לבדוק טעמים.

2. להגיש עם פיתות, חומוס, טחינה, סלט ירקות וצ`יפס.

 

4022 צפיות 91 צפיות היום

שווארמה

גולשים מכינים וממליצים:

הילה : "ניקי יצא טעים מאוד כמו שהבטחת והבעל נהנה ממסעדה מזרחית ליום אחד:) תודה לך!!"

רחלי : "מממ יאמי, יאמי..
זו הייתה התגובה של הבן שלי. לדעתי זה אומר הכול! תודה."

שלי : "יצא ממש טעים!! גם בעלי מוסר (:"

קרן : "ארוחת צהריים קייצית ומושלמת.
מדהים כמה קל וטעים:)תודה"

שם : הכנתי אתמול לפי ההוראות (תוספת אורז)יצא מעולה,כל המשפחה התלהבה.תודה

תגובות

113 תגובות ב "שווארמה"

  הרשם  
עדכן

שווארמה אליפות!!
מוצלחת ביותר!
תודה ניקי.

הי ניקי יש לי שאלה – יש לי יותר מ קילו מהשווארמה ,האם מתאים להשתמש בחלק מהשווארמה במאפה בטטה ופרגיות?
כרגיל את הבישולים לשבת אני עושה צמודה לאפליקציה☺

הייתה ארוחה חלומית..מי צריך מסעדה…

היי ניקי,
לגבי מתכון לשווארמה, האם ניתן לאחר ההכנה לקצוץ את הבשר דק דק (כמו שווארמה על גלגל)?
המרקם של הבשר כשהוא חתוך בחתיכות גדולות נראה לי פחות נעים..