אטריות עם ירקות כתומים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

אטריות עם ירקות כתומים

כל העניין בבישול זה להתעסק עם מוצרים שיש לך בבית. לפעמים אני פותחת את המזווה מגלה את האטריות הרחבות שם מאחור, בסלסלת הירקות יש בטטה גם גזר, מצוין יש תבשיל כתום בדרך  הילדים יהיו מרוצים. אין כמו תבשילים של כמה דקות או בקיצור אוכל של אמא 🙂

4 מנות

מרכיבים:

400 ג' איטריות רחבות
בטטה בינונית
2 גזרים גדולים
בצל בינוני
2 כפות סילאן
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לחתוך את כל הירקות לקוביות קטנות, לטגן את את הגזר עד שהוא מתרכך להוסיף את שאר המצרכים ולטגן כמה דקות.

2. להכין את האיטריות לפי ההוראות לסנן ולהוסיף לירקות להוסיף סילאן ולתבל.

3. להקפיץ דקה שתיים ולהוריד מהאש.

833 צפיות 12 צפיות היום

אטריות עם ירקות כתומים

אטריות עם ירקות כתומים

אטריות עם ירקות כתומים

אטריות עם ירקות כתומים

אטריות עם ירקות כתומים

תגובות

71 תגובות ב "אטריות עם ירקות כתומים"

  הרשם  
עדכן

אטריות בינוניות גם הולך ?

טעים טעים טעים!! תודה

ניקי שלום
במידה ואני לא שמה גזר(בעלי לא אוכל) להוסיף עוד בטטה?
תודה!!

הי ניקי. אפשר להכין את
המתכון עם אטריות דקות?

ניקי היקרה המתכונים שלך מדהימים ומתאימים בול לנשים עובדות שרוצות מתכונים מהירים וקלים לילדים. יישר כוח ענק. בהצלחה רבה. התבשיל יצא טעיםםם

היי ניקי, אטריות אורז רחבות זה בסדר?

היי ניקי! האבקת מרק היא חובה?אפשר להחליפה במשהו אחר?

שלום ניקי יקרה, לאחרונה נחשפתי לאתר שלך. אני -מאוד אוהבת לבשל, וגם חושבת שאני מבשלת דיי טוב וטעים. אך מאז שהכרתי את אתרך, אני ממש מרגישה התחדשות במטבח. כייף לי לשנות, לגוון עם המתכונים המעולים והמדויקים שלך, ואני קוצרת מחמרות בזכותך.
תודה רבה

פשוט תודה!!!!

בוקר טוב
יצא ממש טעים
גם לי בהתחלה לא התרככו הירקות, טיפ קטן לכולם: אחרי שהוספתי את הבטטה והבצל הנמכתי את האש וכיסיתי את הסיר והירקות התרככו בצ'יק.

ניקי נשאר מהתבשיל הנהדר חשבתי להפוך ללביבות האם להוסיף גם קמח נוסף על ביצים? מה דעתך? תודה

עוד קסם מאת ניקי: מעט מצרכים, כלום עבודה וטעם נפלא. לא נמאס לך כבר מהמחמאות שלי? 😉

הי ניקי
האם אפשר עם פטוצ'יני? זה מה שיש לי בבית.

ניקי..רק רציתי להגיד לך שאין על המתכונים שלך בעולם. אני מכינה כמעט רק אותם ואף פעם לא מתאכזבת..אין כמוך!!

ניקי.
תודה רבה!!!
אני מבשלת מהאתר שלך המווון.
ותמיד יוצא טעים.
אחלה מתכונים.
הסברים ברורים ופשוטים. פשוט תענוווג!!!
תודה….