גזר גמדי מוקפץ

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
גזר גמדי מוקפץ

גזר גמדי מוקפץ

כבר אמרתי שאני אוהבת ירקות נכון ? עוד אחת מהתוספות שאני אוהבת להכין. קודם כל אני בעד הקפואים לשעת לחץ. אם משום מה לא הספקתי להכין חסרה לי תוספת בדיוק עכשיו נגמרו לי הירקות אז אני הולכת לכיוון הקפואים. כמה דקות הכנה על השעון וזה מגיע לשולחן, כיף של ירקות רכים וטעימים.

3 – 4 מנות

מרכיבים:

500 ג' גזר גמדי מוקפץ (קצת יותר מחצי שקית מהקפואים)
2 בצלים בינוניים
2 פלפלים אדומים
פלפל צהוב
3 שיני שום קצוצות
כף רוטב צ'ילי מתוק
כפית רוטב סויה
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. להריח סיר עם מים, להוסיף את הגזר ולבשל כ 5 דקות במים רותחים.

2. לחתוך את הפלפלים למקלות, לחמם מחבת עם כמה כפות שמן להוסיף את הפלפלים ולטגן כמה דקות תוך כדי בחישה.

3. לחצות את הבצל לחצי, לחצות שוב ולפרוס דק להוסיף את הבצל לפלפלים ולטגן כמה דקות תוך כדי בחישה, הבצל משקיף מזהיב להוסיף את השום ולהמשיך לטגן עד שהשום מזהיב קלות ויש ריח טוב במטבח.

4.  בסוף להוסיף את הגזר הגמדי לשתי דקות טיגון תוך כדי בחישה ואת שאר המצרכים.

4520 צפיות 3 צפיות היום

גולשים מכינים וממליצים:

שירה : "תודה ענקית לך!
בזכות האתר המושקע שלך הבן שלי התחיל לאכול ירקות והמון!
התחלנו לבשל ביחד על פי ההוראות המדויקות שלך והפלא ופלא – מארוחות של שניצל ופסטה הוא עבר לבקש קציצות ותוספות של ירקות!!
תודה, תודה ושוב תודה!!!
המנה הזו ספציפית הפכה לדיירת קבע"

אריאלה : "הכנתי את התוספת לשישי . טעמתי. יצא מדהים. תודה לך ניקי על מתכון מדוייק . בדיוק כמו שאר המתכונים. תבורכי."

ציפי : "יצא מעדן!!! תודה!"

טניה : "מ ע ו ל ה!!! כמה פשוט ככה טעים"

תגובות

47 תגובות ב "גזר גמדי מוקפץ"

  הרשם  
עדכן

מתכון מעולה!
הוספתי גרעיני תירס והשתלבו טוב מאד.
תודה רבה ניקי.

תודה רבה רבה!
את הגזר והתוספות צריך לשים עם המים או להוציא את המים?
תודה!