פוטטוס

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
פוטטוס

פוטטוס

חשבתם פעם איזה דבר נפלא זה תפוחי אדמה ? במיוחד ברגע שהם יצאו מהתנור, הריח הנפלא, הצבע היפה שלהם זהוב עם נגיעות קטנטנות של שחור פה ושם, הרכות כמה שהם רכים.
הדבר שהכי מבאס אותי שאני אף פעם לא מכינה מספיק.

4 מנות

מרכיבים:

קילו תפוחי אדמה אדומים
1/3 כוס שמן זית
כף פפריקה מתוקה
כף מיונז רגיל
1/3 כפית כורכום
מעט קינמון
1/3 כפית פפריקה חריפה
פלפל לבן
כפית מלח

הכנות:

1. לקלף את תפוחי האדמה לחתוך לפלחים, לחלוט כ 5 דקות במים רותחים ולסנן.

לערבב את כל המצרכים בעדינות את כל המצרכים לחמם תנור ל 200 מעלות כ 40 דקות או עד שתפוחי האדמה רכים.

6275 צפיות 13 צפיות היום

פוטטוספוטטוס

פוטטוס

גולשים מכינים וממליצים:

אוריה : "ניסיתי לא מעט מתכונים של תפוחי אדמה אפויים אבל אני חייבת לשתף שזה הכי מוצלח שהכנתי!! טעים ברמות!"

תגובות

12 תגובות ב "פוטטוס"

  הרשם  
עדכן

היי ניקי
אין לי לא פלפל לבן ולא פפריקה חריפה.
במה אפשר להחליף? תודה

היי ניקי, אחד המתכונים האהובים עליינו בבית… שחיטות אבל מתאים לארוחת שישי או שבאים אורחים.
שבת שלום!

ועוד שאלה קטנה 😉
אני רוצה שהשכבה למעלה תהיה ממש עבה.. כמו במקדונלס.. אפשר לשים בציפוי קמח או משהו? אולי קורנפלור?
תודה רבה 🙂

היי ניקי,
רציתי לשאול אם אפשר להחליף את המיונז במשהו אחר?
תודה ושבת שלום

היי ניקי צריך לכסות בנייר כסף?

שלום ניקי, רציתי לשאול אם אפשר בשכבות?