ארוחת פאי רועים עוף וירקות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
ארוחת פאי רועים עוף וירקות

ארוחת פאי רועים עוף וירקות

אני חייבת להודות שאני לא מכינה פאי רועים באמצע השבוע, זאת מנה שבדרך כלל מתאימה לסוף השבוע לארוחת שישי, היא גם נראית טוב בהגשה.  התחשק לי להכין פאי רועים אבל בתוספת של ירקות. אז מה אם זה אמצע השבוע ?

מרכיבים:

מה הכנתי :

פאי רועים – אני מאוד אוהבת את השילוב של בשר טחון ותפוחי אדמה. שילוב מנצח.
עוף עם פלפלים ותפוחי אדמה –  זה סוג המתכונים שאמא מכינה, אוכל של בית בקיצור.
אורז לבן שהולך נפלא עם הרוטב של העוף.
ירקות מוקפצים  – זה לא היה חובה אבל אני מאוד אוהבת כשיש ירקות בארוחה וזה כלום עבודה.

הכנות:

יאללה מתחילים:
פאי רועים  את הבשר אפשר להכין יום מראש או לפחות ערב קודם, למחרת מוסיפים את שכבת התפוחי האדמה ולהכניס לתנור. לא לשכול לסמן פסים זה נראה מקסים כשזה יוצא מהתנור.

חימום על 180 מעלות מכוסה כ 20 דקות.

עוף עם פלפלים ותפוחי אדמה – אחרי שנים של בישולים העוף הזה תמיד מחזיר אותי הבייתה לאוכל של אמא.
אוכל של בית פשוט קל וטעים. אפשר להכין יום מראש. לחמם כ 20 דקות על אש נמוכה בינונית.
הצעת הגשה, לשים ערימת אורז בצלחת ומעל מנה נדיבה של עוף וירקות.

ירקות מוקפצים – מה אני מעדיפה מכל המנות כאן ? ירקות בוודאי. אני אוהבת את הפריכות של הכרוב ואת כל הירקות האחרים ובמיוחד שזאת מנה שלוקח 10 דקות להכין אותה. אין בעיה להכין יום מראש.

2106 צפיות 19 צפיות היום

תגובות

היה הראשון להגיב

  הרשם  
עדכן