קציצות בשר מזרחיות ברוטב פיקנטי

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
קציצות בשר מזרחיות ברוטב פיקנטי

קציצות בשר מזרחיות ברוטב פיקנטי

קציצות בשר מזרחיות ברוטב פיקנטי, תענוג של תבשיל הרוטב כאן נהדר מלא טעמים וחריף! כיף לאכול הקציצות הנהדרות האלה. תבשיל טעים קל ופשוט לכל המשפחה.

20 קציצות

מרכיבים:

250 ג' בקר טחון
250 חזה עוף טחון
כפית שום כתוש
כפית פפריקה
בצל קטן קצוץ ומוזהב
1/3 כפית כמון
קורט קינמון
תפוח אדמה מגורד
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

רוטב:
בצל קצוץ דק
2 שיני שום קצוצות
תפוח אדמה בינוני מגורד
פלפל חריף קצוץ דק
רסק עגבניות קטן
כפית פפריקה
חצי כפית כורכום
חצי כוס עשבי תיבול
פטרוזיליה וכוסברה
3 כוסות מים
כפית סוכר
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. ללוש היטב את מצרכי הבשר ליצור קציצות ולהקפיא ל 30 דקות.

2.לטגן את הבצל, להוסיף את השום לטיגון קל ואת שאר המצרכים, להרתיח להנמיך ולבשל כמה דקות להוסיף את הקציצות לכסות חלקית ולבשל כ 25 דקות.

הערות:
אין צורך להפשיר לפני הכניסה לרוטב זה לא מספיק לקפוא, אין בעיה עם התפוחי אדמה.

מתכוני בשר טחון

5158 צפיות 1 צפיות היום

קציצות בשר מזרחיות ברוטב פיקנטיקציצות בשר מזרחיות ברוטב פיקנטיקציצות בשר מזרחיות ברוטב פיקנטיקציצות בשר מזרחיות ברוטב פיקנטי

גולשים מכינים וממליצים:

ריקי : "חייבת להחמיא לך.בדרך כלל כשבאים אורחים אני לא מנסה מתכונים חדשים,אבל איתך הסתכנתי.תשמעי,היתה הצלחה מסחררת! אני בשלנית ותיקה ואוהבת לבשל.כזה עוד לא היה לי.
תודה רבה. מקווה ליהנות מכשרונך גם בעתיד."

יפית : "ניקי, מה יהיה על כל מתכון אני אחמיא לך
יצא טעים מאוד"

אצ'ה : "הקציצות האללה מעולות! מתענגת בזה הרגע מכל ביס.."

שרה : "עשיתי עם עם עוף טחון ויצא נהדר, כל המשפחה אכלה והחמיאה.
ולי נותר לומר לך תודה ניקי נפלאה שלנו."

בתיה : "הכנתי את הקציצות ברוטב פיקנטי יצא פיצוץ חבל על הזמן"

אורטל : "יצא פיצוץץץ כל מתכון שאני מכינה יוצא מדהים מודה לך על השיתוף במתכונים המדהימים שלך"

תגובות

71 תגובות ב "קציצות בשר מזרחיות ברוטב פיקנטי"

  הרשם  
עדכן

מתאים לטגן את הקציצות? בלי הרוטב, שייצא כמו קבב

היי ניקי אפשר לשים פירורי
חלה במקום תפוא בקציצות?

הי ניקי
חייבת להחמיא לך.בדרך כלל כשבאים אורחים אני לא מנסה מתכונים חדשים,אבל איתך הסתכנתי.תשמעי,היתה הצלחה מסחררת!
אני בשלנית ותיקה ואוהבת לבשל.כזה עוד לא היה לי.
תודה רבה. מקווה ליהנות מכשרונך גם בעתיד.

הי ניקי.מה שלומך? מה אני יכולה לשים בפסח במקום כמון?

ניקי, מה יהיה על כל מתכון אני אחמיא לך
יצא טעים מאוד

מה המטרה בהקפאת הקציצות?

הי ניקי, אני רוצה להכין אבל שזה לא יהיה כ"כ חריף, שיתאים לילדים… האם פשוט להוריד את הפלפל חריף או לעשות מתכון אחר?
תודה רבה

היי ניקי
אני בדיוק מכינה והתערובת של הקציצות קצת יבשה לי רגילה לשים ביצה או משו.. זה בסדר שזה ככה? זה כן נדבק לעיגולים זה לפני המקפיא

עוד מתכון שנראה להיט!!! יש בשר טחון שממתין בדיוק לזה!!! אממה, אין לי תפוח אדמה.. אפשר לוותר עליו? להוסיף משהו במקומו? תודה ושוב… את מדהימה ומלכת הבישולים שלנו

היי ניקי. כמה בערך צריך מלח ואבקת מרק? תודה על מתכונים מעולים שעושים את החיים הרבה יותר פשוטים

הי ניקי..התפוח אדמה צריך להיות מבושל?

שלום ניקי.
הקציצות האלה מעולות!
מתענגת בזה הרגע מכל ביס..
תודה:)

עשיתי עם עם עוף טחון ויצא נהדר, כל המשפחה אכלה והחמיאה.
ולי נותר לומר לך תודה ניקי נפלאה שלנו.

בתיה קיונסון

שלום ניקי
הכנתי את הקציצות ברוטב פיקנטי יצא פיצוץ חבל על הזמן
רציתי לשאול אם אפשר גם לטגן את הקציצות עם מעט פירורי לחם, להקפיא ומתי שרוצים להכין את הרוטב ולהכניס קציצות מהמקפיא לאחר הפשרה קצרה אשמח לתשובה בקרוב מאוד
תודה וסוף שבוע נעים

האם אפשר רק עם בשר טחון??

היי ניקי, תודה! מכינה ברגע זה.
כמה שאלות:
1. האם אין צורך בביצה בקציצות?
2. האם אפשר לשים תפו"א חתוך ברוטב ולא מגורד?
3. האם לדעתך אפשר להקפיא את התבשיל המוכן (רק קציצות) למרות שיש בהן תפו"א?

ניקי נראה סוף הדרך!!
רשום במתכון "חצי כוס עשבי תיבול" למה הכוונה? ואיפה אני קונה?
תודה :))

בתיה קיונסון

הי ניקי
כל כך בא לי להכין את הקציצות ברוטב פיקנטי נראה טעיםםםםםםםםםםםםםםםםם
אך יש לי בעיה עם רסק עגבניות מה אפשר במקום או שאפשר לוותר
אשמח לתשובתך אם אפשר עוד מעט
תודה בתיה

בתיה קיונסון

נראה ממש טעיםםםםםםםםםם
רוצה להכין את הקציצות ברוטב פיקנטי
בלי רסק עגבניות אפשר או שצריך משהו במקום
תודה

יואו, ניקי, נראה מצויין!!! אני עכשיו בעבודה ומפנטזת על הרגע שאני מגיעה הביתה להכין את זה.
יאמי!!!