חזה עוף בנוסח סיני

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
חזה עוף בנוסח סיני

חזה עוף בנוסח סיני

חזה עוף בנוסח סיני, איזה טעים וכמה מחמאות קיבלתי על המתכון הזה, זה באמת שילוב טעמים נהדר. ניסיתם להכין חזה עוף וכרוב ביחד ? הנה ההזדמנות, לא בטוח שתסתפקו בפעם אחת זה יוצא טעים ביותר.

4 מנות

מרכיבים:

3 כוסות כרוב קצוץ
500 ג' פילה חזה עוף חתוך קטן
בצל חצוי ופרוס דק

משרה:
2 כפות קטשופ
כפית רוטב סויה
כפית פפריקה
3 כפות שמן זית
2 כפות חומץ
2 כפות דבש
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. להשרות את העוף כשעה.

2. לטגן את הכרוב עד שמתרכך להוסיף את הבצל ולהמשיך לטגן.

3. במחבת נפרדת לטגן את החזה כשתי דקות על אש גבוהה תוך כדי בחישה, להוסיף לירקות להקפיץ יחד כשתי דקות ולהוריד מהאש.

8905 צפיות 5 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

חזה עוף בנוסח סיני

גולשים מכינים וממליצים:

מיטל : "יוווווווווווו איזה טעים יצא!!! זה לא אמיתי!!!
נטרף מהסיר. עכשיו הכנתי עוד סיר, להכפיל כמויות דחוף
(הוספתי גם מקלות גזר וגמבה)"

ליאת : "מדהים!!!!! מהפעם הראשונה שניסיתי לא עשיתי שום שימוש אחר לחזה עוף.
כ"כ טעים ופשוט..תודה ניקי."

מירי : "כבר מלא זמן אני מכינה מתכונים מהאתר שלך,
והם יוצאים טעימים בטירוף!!!
הכל מוסבר בקלות, וממוצרים זמינים
אתמול הכנתי את החזה עוף וכרגיל למתכונים שלך זה התחסל!!!
הגיע הזמן להודות לך
אין עליך, ועל המתכונים שלך!!!
הם תמיד מוצלחיםםםם"

רותי : "מדהים!!! פשוט קל וטעים בטירוף"

בתאל : "אני חייבת לומר שזאת הפעם השישית שאני מכינה את המתכון בחודש הזה!!
פשוט טעים!"

תגובות

27 תגובות ב "חזה עוף בנוסח סיני"

  הרשם  
עדכן

אפשר להוסיף נולדס ?

היי ניקי
רוצה להכין את המתכון הזה לארוחת שישי, השאלה אם יש אפשרות להכין כמה שעות קודם ורק לחמם לפני הגשה או שלא וחייבים להכין בסמוך להגשה?
בתודה מראש על תשובתך

היי ניקי
רוצה להכין לחג,מה טעים בתור תוספת לזה?