מתכון לצ'יפס מושלם

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מתכון לצ'יפס מושלם

מתכון לצ'יפס מושלם

סביר להניח שאתם לא תאמינו למה שאני אכתוב עכשיו. הצ'יפס שאתם רואים בתמונות הזהוב הזה הכנתי אותו מצ'יפס קפוא. רגע רגע בשביל לא לבלבל אתכם, לא צ'יפס מוכן קפוא מה פתאום אני בעד מה שאפשר להכין בבית עוד יותר טוב.

הכנות:

לחתוך תפוחי אדמה לצ'יפסים כמו שאוהבים, לשים בכלי עם נייר אפייה שאפשר לסגור טוב ולהכניס להקפאה, מידי פעם עד שהצ'יפס קופא סופית תיגשו ותנו ערבוב קצר שבסוף יהיה יותר קל לשחרר, הכוונה שהתפוחי אדמה קופאים אבל לא הכל בגוש אחד קפוא אלא אחד אחד.
לא יכול להיות זה כל העניין ? בדיוק כך.
כשאתם רוצים להכין צ'יפס אין צורך להפשיר אלא מיד להכניס לשמן החם.
אני חייבת לומר משהו יש להתנהל בזהירות ואני אכתוב עוד פעם זהירות, שמן חם ביחד עם מים השמן קופץ זה מסוכן אז לשים לב בבקשה.
כל השאר מדהים, התפוחי אדמה מקבלים צבע משגע, הצ'יפס מוכן יותר מהר והוא יוצא מושלם.
אני אכתוב עוד פעם כן התפוחי אדמה היו קפואים לגמרי.
חסל סדר קניית צ'יפס קפוא תכינו בבית זה נהדר. אני אחסוך את השאלות שבדרך זה לא מתאים לתנור / תבשילים רק בתור צ'יפס וכן הצ'יפס שווה ביותר.

3164 צפיות 52 צפיות היום

מתכון לצ'יפס מושלם

מתכון לצ'יפס מושלם

תגובות

6 תגובות ב "מתכון לצ'יפס מושלם"

  הרשם  
עדכן

היי ניקי, קראתי שאסור להקפיא תפוח אדמה… אז מה לעשות?

היי ניקי,
כמה זמן הוא נשמר במקפיא?

יש אפשרות אחרי הקפאה לשים בתנור (עם שמן ונייר אפייה?)