קציצות חזה עוף מעולות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
קציצות חזה עוף מעולות

קציצות חזה עוף מעולות

טעימות! כל כך פשוטות ואיזה כיף לאכול את הקציצות האלה. חיסלנו אותן אחת אחרי השנייה כמו שהן ישר מהמחבת הקציצות האלה פשוט נחטפו. קחו חצי פיתה שימו את הקציצה בפנים תוסיפו ירקות תנו ביס ותחשבו כמה שהחיים טובים.

20 קציצות

מרכיבים:

700 ג' חזה עוף טחון
תפוח אדמה
גזר
בצל
חצי כפית אבקת סודה לשתייה
2 שיני שום
כף פירורי לחם
חצי כפית כורכום
קורט כמון
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לקצוץ את הבצל לשים במחבת 2 כפות שמן ולטגן את הבצל, לקצוץ את השום ולהוסיף לטיגון.

2. לגרד את הגזר והתפוח אדמה לערבב את כל המצרכים כולל הבצל וליצור קציצות, קצת לשטח אותן.

3. לשים במחבת שמן בכמות שתכסה את התחתית, לטגן את הקציצות עד הזהבה – השחמה / הזהבה משני הצדדים.

3. מי שרוצה לאפות: לחמם תנור ל 180 מעלות,  לרפד תבנית בנייר אפייה משומן יפה, לאפות כ 25 דקות צד אחד או עד שהתחתית מזהיבה ואז להפוך לצד השני לעוד 15 דקות אפייה.

4. אפשרות ביניים להכנת הקציצות: במחבת חמה עם שמן לטגן את הקציצות כדקה מכל צד ואז להעביר לתנור ל 30 דקות, אין צורך להפוך.

24323 צפיות 77 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

קרינה : "כמו כל המתכונים שלך, גם הקציצות האלה פשוט נהדרות!!! תודה רבה לך!"

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

34 תגובות

רותי

ניקי יקרה את פשוט אלופה, קציצות נהדרות. חוסלו ע"י הילדים שבד"כ בררנים באוכל. את הבצל קצצתי במעבד מזון לפני הטיגון, גם את הגזר ותפו"א קצצתי במעבד מזון. בחרתי בשילוב טיגון קצר ואז אפיה. תודה מכל הלב

השב
ריקי

קציצות מעולות! עשיתי את החלופה של טיגון קצר ואז בתנור ושמתי בטטה כי לא היה לי גזר
ניקי אלופה!!!

השב
אדוה

וואו פשוט קציצות פגז!
פשוט, טעים ובריא יותר (אפיתי)
קיצצתי ב5 דקות את האפייה אחרי ההיפוך (10 במקום 15)
תודה!!

השב
שמרית

היי ניקי.הילדים שלי מטורפים על הקציצות האלה. אני רוצה לנסות הפעם ולבשל אותן ברוטב אחרי הטיגון. איזה רוטב מאיזה מתכון שלך יתאים בבקשה?

השב