כריכים עם שאריות עוף

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
כריכים עם שאריות עוף

כריכים עם שאריות עוף

שמתם לב שבימי ראשון אני משתדלת לעלות מתכונים לשאריות עוף ? תמיד נשארות שאריות מיום שבת שאף אחד לא רוצה לאכול זה בדיוק המתכון בשביל שאריות.
מעולה! הילדים חיסלו את הכל, הייתי כל כך מרוצה מעצמי זה עבד כמו קסם. רק להזכיר זה העוף מאתמול שהם לא רצו לגעת בו, אני אגלה לכם בסוד אפילו אני לא עמדתי בפיתוי של הכריכונים האלה, יצא טעים ברמות!
לא אמרתי להם שמדובר בשאריות יש דברים שאני משאירה לעצמי 🙂

מרכיבים:

10 קציצות חזה עוף מוכנות
2 ירכיים / משולשים
2 בצלים
1/3 כוס פטרוזיליה
8 פיתות מיני

הכנות:

1. לחתוך קטן את הקציצות, להוריד את הבשר מהעוף ולחתוך קטן.

2. לחתוך קטן את הבצל, לחמם מחבת עם 3 כפות שמן להוסיף את הבצל ולטגן עד שהוא מזהיב, להוסיף את העוף הקצוץ להקפיץ כשתיים שלוש דקות, להוסיף פטרוזיליה ולהוריד מהאש.

*3. למרוח חומוס ולמלא את הפיתות.

עוד מילוי שהכנתי:
למלא סיר בינוני עם מים להרתיח להוסיף קילו כנפיים חצויות וכף א. מרק לבשל 25 דקות לסנן ולקרר. להוריד את הבשר מהכנפיים ולחתוך קטן.
להעביר למחבת להוסיף כפית שטוחה פפריקה וחצי כפית גריל עוף ומעט א. מרק, לערבב כדקה על האש ולהוריד. למלא את הפיתות, אפילו אין צורך בממרח מרוב שזה יצא טעים.

מעולה!

הוגש עם פסטה לילדים וסלט ירקות

כדאי לדעת ש…
באפשרות למעלה לא תיבלתי את הבשר כי הוא כבר מתובל, רצוי לטעום ואז להחליף אם להוסיף מלח פלפל, באפשרות השנייה רציתי שיהיה קצת צבע לבשר אז הוספתי תיבול. את המילוי ניתן להכין יום מראש ולמחרת למלא את הפיתות.

1422 צפיות 4 צפיות היום

כריכים עם שאריות עוףכריכים עם שאריות עוףכריכים עם שאריות עוף

כריכים עם שאריות עוףכריכים עם שאריות עוף

תגובות

2 תגובות ב "כריכים עם שאריות עוף"

  הרשם  
עדכן

בוקר טוב ניקי
אפשר להשתמש רק בעוף במידה ואין לי קציצות עוף מוכנות? תודה