קציצות שניצל עם תפוחי אדמה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
קציצות שניצל עם תפוחי אדמה

קציצות שניצל עם תפוחי אדמה

מרכיבים:

700 ג' שניצלים / חזה עוף פרוס דק
בצל קצוץ ומטוגן
תפוח אדמה מגורד
כפית שום כתוש
חצי כפית סודה לשתייה
ביצה
2 כפות גדושות קמח
שליש כפית גריל עוף
כפית פפריקה מתוקה
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

רוטב:
4 תפוחי אדמה בינוניים
בצל קצוץ דק
2 שיני שום
כף רסק עגבניות
כף שטוחה פפריקה
כף רוטב צ'ילי מתוק
כפית רוטב סויה
סוכר במידה וצריך
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

  1. 1. לקצוץ את החזה לערבב את כל המצרכים וליצור קציצות, לחמם מחבת עם שמן ולטגן את הקציצות עד הזהבה משני הצדדים ולהוציא לנייר סופג.

2. לחתוך את התפוחי אדמה לקוביות קטנות, לשים בסיר כמה כפות שמן ולטגן את התפוחי אדמה כשתי דקות תוך כדי ערבוב, להוסיף את הבצל ולהמשיך לטגן, להוסיף את שאר המצרכים לכסות הכל במים וקצת יותר, לכסות חלקית עם מכסה ולבשל עד שתפוחי האדמה רכים. להוסיף מים במידה וצריך.

3. להוסיף את הקציצות לתפוחי אדמה לנער מעט שישקעו ברוטב, אם צריך להוסיף קצת מים, לבשל כ 10 דקות מידי פעם לערבב.

הוגש עם אורז לבן ומרק ירקות שורש

4659 צפיות 32 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

קציצות שניצל עם תפוחי אדמהקציצות שניצל עם תפוחי אדמהקציצות שניצל עם תפוחי אדמהקציצות שניצל עם תפוחי אדמה

גולשים מכינים וממליצים:

רותי : "ניקי יקרה. הכנתי לעצמי ביום שישי בתוספת אורז לבן .מעולה! תודה רבה"

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

15 תגובות

מורן

הי ניקי היקרה,
המתכונים שלך פשוט מדהימים ואני מבשלת באופן קבוע איתך
מכיוון שאני תמיד מפחדת שהקציצות קצת חיות מבפנים או לחלוטין שאני משאירה יותר מדי זמן על המחבת ואז הן יבשות..יש אפשרות לאפות כמה דקות קודם ואז לטגן?
תודה מראש
מורן

השב
ניקי ב

את יכולה אחרי הטיגון, להכניס לתנור מכוסה לאפות כ 15 – 20 דקות.

השב
MAAYANJACOBE@gmail.com

היי ניקי
זה בסדר אם אני אקצוץ את השניצלים באופן גס ? זה יפגע אחר כך בבישול ? או שבכלל עדיף עוף טחון
תודה רבה
מעין

השב
ניקי ב

בוקר טוב
לא טוב, אמור להיות קצוץ כמה שיותר קטן, אם יש לך בשר טחון יש יופי מתכונים באתר למה דווקא ללכת על זה ?

השב
אביה

היי ניקי
אני יודעת שזה לא קשור לכאן אבל אני חייבת לשאול אותך
אני רוצה להכין ספינג' ואני רוצה לעשות את הבצק היום ושהוא יתפח כל הלילה זה אפשרי עם בצק של ספינג' ? כלומר שהוא יהיה במקרר בערך שבע שעות אם אני לא טועה.. נכון?

השב
נעמי

היי ניקי, התחלתי להכין את זה וגיליתי באמצע שאין לי תפו"א (רק אחד בשביל הקציצות עצמן) איך אפשר להכין את זה בלי התפו"א?

השב
נעמי

תודה על התגובה המהירה. הקציצות טעימות גם בלי הרוטב והתוספת?

השב
זהבה

היי ניקי,
יש איזו תקלה באתר או שזה רק אצלי?? לא מצליחה להכנס לחלק מהמתכונים כתוב לי שגיאה ולאלו שנכנס מחוק חצי מהמתכון יש רק אופן הכנה.

השב