שקשוקה חצילים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

שקשוקה חצילים

שקשוקה חצילים, אז הגיע הזמן לארוחת צהריים והיו לי עגבניות יפות במקרר אליהן הצטרף חציל פלפלים ואפילו חזה אווז (טעים!)  הצטרף לשקשוקה לתבשיל גדול משביע וטעים שהספיק לארוחת צהריים טעימה פשוטה, לא תמיד חייבים להשקיע לפעמים הדברים הפשוטים עושים את כל העבודה.

4 מנות

זמן הכנה:
כ 30 דקות

מרכיבים:

2 פלפלים אדומים ויפים
5 עגבניות
חציל קטן
200 ג' חזה אווז
כף פפריקה מתוקה
כוס מים
סוכר לפי הטעם
פלפל שחור גרוס
מלח

4 – 5 ביצים

הכנות:

1. לחתוך את החציל לפרוסות לתבל במלח פלפל, שמן נייר אפיה, להבריש את הפרוסות בשמן ולאפות כ 20 דקות או עד שהפרוסות רכות.

2. לחתוך את הפלפלים לקוביות ולטגן במחבת חמה, לחתוך את העגבניות לקוביות ולהוסיף לפלפלים לבשל כמה דקות לחתוך את פרוסות החצילים לקוביות ולהוסיף לתבשיל. להוסיף מים ותבלינים לבשל כ 15 דקות או עד שהכל רך במידה וחסר נוזלים להוסיף.

3. לחתוך את החזה אווז לקוביות להוסיף לתבשיל לבשל כשתי דקות, לשבור בזהירות את הביצים לכסות ולבשל עד מידת החלמון הרצויה.

4. להגיש עם הרבה לחם.

מי בא לאכול ?  אני אוהבת את הארוחות הקלות האלה זה מספיק לזוג ויותר, בתאבון

2134 צפיות 8 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

נמרוד : בישלתי את השקשוקה לחברה שלי אחרי שחוותה יום ארוך של עבודה. היא תיארה אותה כאחת השקשוקות הכי טובות שאכלה – וזו בחורה שמתמחה בשקשוקה
תודה על המתכון! המשיכי כך!

תגובות

16 תגובות ב "שקשוקה חצילים"

  הרשם  
עדכן

אפשר לווותר על החזהאווז ואפשר בלי לאפות ?