מאפינס עוף

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מאפינס עוף

מאפינס עוף

מאפינס עוף, מי שמע על מאפינס עוף, מזה בכלל ?
המאפינס האלה נולדו מצורך מסוים. מכירים עוף מכובס ?  כל פעם מחדש לשבור את הראש מה עושים עם עוף מכובס.
אז היה לי עוף מכובס והתלבטתי לאכול אותו כמו שהוא (הילדים מאוד אוהבים) העניין הוא שזה קל מידי אין אתגר ואני כל כך רציתי להכין איתו משהו ממש דיגדג לי (אוף הדיגדוג הזה) לעשות משהו. אז אחרי כמה התלבטויות האתגר ניצח ועל השולחן כעבור 30 דקות ניצבו מאפינס יפים מעוררי תאבון שלא הזכירו בכלל עוף מכובס.
אז אם אתם מחפשים שינוי קל לארוחת הצהריים או נתקעתם עם עוף מכובס תראו איזה פיתרון נהדר וטעים ואפילו הכנסתי איזה ירק בפנים.

8 מאפינס

מרכיבים:

5 כנפיים (במידה ואין עוף מכובס)
בטטה במשקל 200 ג'
3 כפות שמן
חצי כוס פטרוזליה קצוצה
1/3 כוס כוסברה קצוצה
2 ביצים
חצי כוס קמח תופח
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. להרתיח מים להוסיף כפית גדושה א. מרק והכנפיים ולבשל כ 20 דקות, לסנן לפרק ולקצוץ.

2. להרתיח מים (שוב) ולבשל את הבטטה עד שהיא רכה למעוך ולהוסיף את שאר המצרכים לתבל.

3. למלא תבנית שקעים, 20 דקות חום בינוני 180 מעלות.

3128 צפיות 7 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מאפינס עוף

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

63 תגובות

סימה

שלום ניקי המתכונים שלך נהדרים! אני לא מפסיקה להכין!!
מה זה עוף מכובס? שלוק?

השב
niki

היי סימה
זה עוף שהוכן במרק לא תמיד אוכלים אותו ומחפשים מה לעשות איתו אחרי שסיימו עם המרק. בכל מקרה הסברתי בסעיף 1 מה לעשות אם אין.

השב
רות

היי ניקי
אם אין ל עוף מכובס אפשר לעשות עם חזה עוף או בשר? אם כן כמה זה במשקל? תודה!!

השב
מיטל

הי ניקי יקרה !! האם ישנה אפשרות להשתמש בבשר עוף טחון ? במידה וכן בכמה בערך ?

השב
בתאל

נשמע טעים מאוד!
מספר שאלות
מה זה עוף מכובס?.כמה זה 200 גרם בטטה? נניח 2 בינוניות?
אפשר להפחית מכמות הירק?

תודה

השב
niki

עוף מכובס זה העוף שנותר מהמרק.
בערך בטטה בגודל בינוני.
את יכולה גם בלי הכוסברה ואשר קצת פחות פטרוזיליה.

השב
הילית

היי ניקי, יש לי כמה חתיכות שניצל במקפיא-(כמובן שהן לא מוכנות). איך אני יכולה לשלב אותם במתכון הזה? והאם חזה עוף יהיה גם טוב למתכון הזה? ואם כן איזו הכנה לעשות לו לפני ההכנסה לתערובת של המאפין.. תודה

השב
נעמה

היי ניקי מה שלומך?
רציתי לשאול – נשאר לי רבע עוף אחד שחבל לי לזרוק…
האם אוכל להשתמש בו למאפינס? כמה לדעתך ייצאו?

תודה ויום נעים 🙂

השב
נעמה

ניקי ערב טוב,
רק רציתי להגיד תודה!
מתכון מעולה וטעים בטירוף
וגם אחלה פתרון לעוף שתמיד נשאר (:

תודה לך על מתכונים מדהימים!
שיהיה אחלה ערב (:

השב
רחלי

הי ניקי,
אולי תוכלי לעזור לי- יש לי גרונות הודו ממרק שעשיתי ואני מחפשת מה לעשות איתם עכשיו במקום לזרוק. את חושבת שאוכל להשתמש במתכון הזה או שיש לך אולי רעיון אחר בשבילי?
תודה רבה רבה (:

השב
niki

היי רחלי.
למה לא לאכול אותם הם מוכנים לא ?
על גרונות אין מספיק בשר בשביל המאפינס וכל העבודה להוריד מהם את הבשר לא חבל ?

השב
רחלי

חשבתי גם לאכול אותם (: הבעל פשוט לא אוהב אז חשבתי אולי "להסוות" אותם…

השב
רחלי

ממש עכשיו התחלתי כבר.. לוקחת את ברכת הדרך שלך איתי. תודה על העזרה!

השב