מאפינס עוף

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
מאפינס עוף

מאפינס עוף

מאפינס עוף, מי שמע על מאפינס עוף, מזה בכלל ?
המאפינס האלה נולדו מצורך מסוים. מכירים עוף מכובס ?  כל פעם מחדש לשבור את הראש מה עושים עם עוף מכובס.
אז היה לי עוף מכובס והתלבטתי לאכול אותו כמו שהוא (הילדים מאוד אוהבים) העניין הוא שזה קל מידי אין אתגר ואני כל כך רציתי להכין איתו משהו ממש דיגדג לי (אוף הדיגדוג הזה) לעשות משהו. אז אחרי כמה התלבטויות האתגר ניצח ועל השולחן כעבור 30 דקות ניצבו מאפינס יפים מעוררי תאבון שלא הזכירו בכלל עוף מכובס.
אז אם אתם מחפשים שינוי קל לארוחת הצהריים או נתקעתם עם עוף מכובס תראו איזה פיתרון נהדר וטעים ואפילו הכנסתי איזה ירק בפנים.

8 מאפינס

מרכיבים:

5 כנפיים (במידה ואין עוף מכובס)
בטטה במשקל 200 ג'
3 כפות שמן
חצי כוס פטרוזליה קצוצה
1/3 כוס כוסברה קצוצה
2 ביצים
חצי כוס קמח תופח
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. להרתיח מים להוסיף כפית גדושה א. מרק והכנפיים ולבשל כ 20 דקות, לסנן לפרק ולקצוץ.

2. להרתיח מים (שוב) ולבשל את הבטטה עד שהיא רכה למעוך ולהוסיף את שאר המצרכים לתבל.

3. למלא תבנית שקעים, 20 דקות חום בינוני 180 מעלות.

1826 צפיות 4 צפיות היום

מאפינס עוף

תגובות

63 תגובות ב "מאפינס עוף"

  הרשם  
עדכן

שלום ניקי המתכונים שלך נהדרים! אני לא מפסיקה להכין!!
מה זה עוף מכובס? שלוק?

היי ניקי
אם אין ל עוף מכובס אפשר לעשות עם חזה עוף או בשר? אם כן כמה זה במשקל? תודה!!

הי ניקי יקרה !! האם ישנה אפשרות להשתמש בבשר עוף טחון ? במידה וכן בכמה בערך ?

נשמע טעים מאוד!
מספר שאלות
מה זה עוף מכובס?.כמה זה 200 גרם בטטה? נניח 2 בינוניות?
אפשר להפחית מכמות הירק?

תודה

היי ניקי מה שלומך?
רציתי לשאול – נשאר לי רבע עוף אחד שחבל לי לזרוק…
האם אוכל להשתמש בו למאפינס? כמה לדעתך ייצאו?

תודה ויום נעים 🙂

הי ניקי,
אולי תוכלי לעזור לי- יש לי גרונות הודו ממרק שעשיתי ואני מחפשת מה לעשות איתם עכשיו במקום לזרוק. את חושבת שאוכל להשתמש במתכון הזה או שיש לך אולי רעיון אחר בשבילי?
תודה רבה רבה (: