טבעות חזה עוף

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

טבעות חזה עוף

למה לקנות אם אפשר להכין בבית ? לא תעבדו קשה אני מבטיחה. זה להיט!  כל כך פשוט להכין. הטבעות מצופות ציפוי פריך קריספי והילדים חוטפים אותן. אתם יודעים שיש כאלה מוכנות לקנייה ? תשכחו מזה ותכינו בבית.

15 טבעות

מרכיבים:

500 ג' חזה עוף טחון
כף קטשופ
כף רוטב צ'ילי מתוק
חצי כוס קמח
כפית שום כתוש
3 כפות שמן
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לערבב את כל המצרכים ליצור קציצות מעט שטוחות לקרר כ 20 דקות לנעוץ במרכז קש ולעשות חור להקפיא 20 דקות.

2. להבריש את הטבעות בביצה ולצפות בפירורי לחם.

3. לטגן בשמן עמוק / לרפד תבנית בנייר אפיה משומן להזליף שמן זית ולאפות כ 25 דקות צד אחד וצד שני כ10 – 15 דקות או עד שמזהיב. עוד אפשרות לתת טיגון קצר מכל צד ואז להכניס לתנור ל30 דקות, אין צורך להפוך.

6618 צפיות 13 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

טבעות חזה עוףטבעות חזה עוףטבעות חזה עוף

טבעות חזה עוףטבעות חזה עוףטבעות חזה עוף

גולשים מכינים וממליצים:

בץ : "ניקי, הטבעות פשוט ללהההיייטטט!!!! הן נחטפו ע"י המבוגרים והילדים, הכל התחסל!!!!
הכנתי בתוספת את הגזר גמדי ברוטב אדום וכולם התלקקו"

גנית : "ניקי היקרה !
מילה אחת יש לי להגיד
טעיםםםםםםםםםםם!!!!
תודה רבה על מתכון מעולה!"

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

121 תגובות

רחל

בוקר טוב ניקי
שמן עמוק הכוונה כמו שניצלים במחבת או כמו צ'יפס בסיר?
מה מומלץ? (סיר יש לי רק רגיל אין לי סיר עם רשת או משהו כזה, יצליח?)

השב
ניקי ב

בוקר טוב
תמלאי סיר עד שליש גובה בערך, בסגנון הכנה של צ'יפס.

השב