בסטיל לעצלנים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
בסטיל לעצלנים

בסטיל לעצלנים

אחד הדברים הכי טעימים שהכנתי. בגלל שהרגשתי מאוד עצלנית הפעם ורציתי לקצר הליכים בלי לעבוד קשה אז הכנתי בצורה קלה בלי להתעסק עם זה יותר מידי. אנשים זה יצא טעים ברמות.

18 יחידות

מרכיבים:

3 בטטות בינוניות (שלא יהיו גדולות)
200 ג' חזה עוף טחון
בצל בינוני קצוץ ומטוגן
רבע כפית קינמון
כפית פפריקה
א. מרק
פלפל שחור גרוס

ביצה טרופה
פירורי לחם

הכנות:

1. לבשל את הבטטות עד שהן רכות למעוך ולערבב עם שאר המצרכים, בידיים רטובות ליצור קבבונים לקרר כשעה לטבול בביצה ולצפות עם פירורי לחם.

2. לטגן בשמן חצי עמוק או לרפד תבנית בנייר אפייה משומן לחמם תנור ל 180 מעלות. לאפות צד אחד כ 25 דקות או עד שמזהיב, להפוך ולאפות עוד כ 15 דקות.

3. להגיש עם טחינה.

2354 צפיות 5 צפיות היום

בסטיל לעצלניםבסטיל לעצלניםבסטיל לעצלנים

תגובות

56 תגובות ב "בסטיל לעצלנים"

  הרשם  
עדכן

האם אפשר להחליף בבשר אדום טחון? או שזה יוצא כבד מדי?

בוקר טוב,
אני רוצה להכין את המתכון ולהקפיא חלק.
באיזה שלב כדאי להקפיא?
אחרי האפיה או לפני? ואם לפני, אז מצופה או לא?
תודה!

ניקי שלום,
האם במקום הבטטה אפשר לשים תפו"א?

תודה לך ניקי,מאד נהינית מהאתר שלך

הי ניקי
נראה טעים,אפשר להקפיא לאחר הטיגון ולשלוח לסטודנט שיפשיר ויחמם בתנור?

ניקי מה שלומך? הכנתי ויצא מדהים! יצאה לי כמות ענקית האם אפשר להקפיא את העיסה? אין לי כוח לטגן עכשיו הכל…

ניקי ערב טוב,
האם צריך לטגן את הבשר קודם או לערבב אותו חי עם הבטטה?

אפשר לטגן עם קמח מצה?