חזה עוף במחבת פסים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
חזה עוף במחבת פסים

חזה עוף במחבת פסים

חזה עוף במחבת פסים, מתכון של כלום עבודה מסוג המתכונים שאני הכי אוהבת כי הכי קל להכין אותם.
החזה עוף מתובל במרינדה עסיסית, צרוב מבחוץ רך וטעים בפנים. מנה שכיף להכין והכי טעים לאכול. קל טעים ופשוט. המלצה חמה וטעימה.

3 מנות

מרכיבים:

4 חזה עוף דקים
כף גדושה רוטב צ'ילי מתוק
5 כפות שמן זית
כפית פפריקה
כפית רוטב סויה
כף רסק עגבניות
כף סילאן
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח


הכנות:

1. לשים את כל המצרכים בקערה לערבב היטב שהחזה יתובל מכל הכיוונים ולהמתין כשעה. במהלך השעה מידי פעם לתת ערבוב בקטנה.

2. לחמם מחבת עם כמה כפות שמן לטגן את החזה עוף משני הצדדים עד שמזהיב.

24111 צפיות 4 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

מתכוני חזה עוף נוספים בלחיצה אחת קטנה.
חזה עוף במחבת פסים

גולשים מכינים וממליצים:

מיכל : "הכנתי היום לארוחת צהריים.השריתי לילה.אהבתי את הקלי קלות והתוצאה מעולה.הילדים מאד מאד אהבו! תודה:)"

עידנאור : "הכנתי לשבת. ובכן חברים,אם יש לכם חזה עוף,ונפשכם קצה מלהכין את השניצל הקבוע,זה המכון בשבילכם! חזה העוף יצא עסיסי,לא יבש,עטוף ברוטב משגע,עם טעם וריח אלוהיים!!!! ניקי,תודה על המתכון המדהים:)"

יפעת : "מתכון מושלםםםם,נטרףףף"


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

69 תגובות

זהבית

היי זהבה, אם רק היית עוברת על התגובות היית מגלה ש:
1. השאלה הזו כבר נשאלה, ניקי אמרה שאין בעיה.
2. מישהי כתבה שהיא השרתה לילה שלם ויצא לה מעדן.

השב
שלולית ענקית

אין דברים כאלה!!!!!!!!! החזה הכי טעים משהכנתי!!!!!
מה הייתי עושה בלעדיך
זאת אומרת, אני יודעת מה, מה שהיה עד שהכרתי- מנות "תאכלו מה שיש" כיאה לאשה עובדת עד 4 עם 3 פיציייייים מתוקים
כיף שהכרנו!
(:

השב
ענת

נראה מעולה .להשאיר שעה במקרר? והאם אפשרי ונשאר עסיסי גם למחרת?תודה

השב
ניקי ב

אפשר להשאיר במקרר, לדעתי פחות מוצלח עדיף להכין ביום שאוכלים.

השב
עדן י

פעם ראשונה שאני מנסה מתכון של ניקי, ובעלי ממש התלהב מהתוצאה!! מתכון קל ומומלץ (:

השב