קציצות בשר ותרד ברוטב עגבניות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

קציצות בשר ותרד ברוטב עגבניות

קציצות בשר ותרד ברוטב עגבניות,  מי חשב שהשילוב של תרד ובשר יצא כל כך מוצלח ? לפעמים פשוט שווה לנסות תראו איזו הפתעות טעימות יוצאות…

מרכיבים:

250 ג' בשר בקר טחון
200 ג' תרד טרי
כרישה קצוצה
ביצה
3 כפות פירורי לחם
כפית פפריקה
כפית גריל עוף
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הרוטב:
בצל קצוץ דק
עגבניה מגורדת
2 – 3 כוסות מים
כף סילאן
2 כפות פפריקה
כפית גריל עוף
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לחלוט את התרד כ5 דקות במים רותחים, לסנן ולסחוט, לקצוץ את התרד. לטגן את הכרישה עד הזהבה, לערבב את כל המצרכים כולל הכרישה והתרד ליצור קציצות.

2. לרפד תבנית בנייר אפיה משומן, לסדר את הקציצות. חום בינוני 180 מעלות כ 20 דקות כל צד או עד שמזהיב (אפשר לטגן)

3. הכנת הרוטב: לטגן את הבצל, להוסיף את שאר המצרכים להרתיח ולהנמיך את האש לביעבוע עדין. להוסיף את הקציצות לרוטב ולבשל על אש נמוכה כ 10 – 15 דקות.

יאם!

3267 צפיות 35 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

תגובות

49 תגובות ב "קציצות בשר ותרד ברוטב עגבניות"

  הרשם  
עדכן

תודה רבה! שבת שלום בטוחה שייצא טעים כמו תמיד :)))

היי ניקי, אני רוצה להכין את כל החצי קילו בשר טחון ויש לי 300 גרם תרד. מה עוד אפשר להוסיף או שזה יספיק? אפשר אולי להוסיף בטטה מבושלת מעוכה? מה דעתך? תודה מראש 🙂

הי ניקי היצירתית,
לעצלניות כמותי האתר שלך הוא פתרון אמיתי! אז אני הולכת "להשקיע" בקציצות האלה ויש לי שאלה: האם משתמשים גם בגבעולים או רק בעלי התרד? (ואז המשקל ממש פוחת…)