אוסובוקו עם ירקות שורש

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

אוסובוקו עם ירקות שורש

אוסובוקו עם ירקות שורש, אני אוהבת להכין בשר בחגים זאת אחלה הזדמנות לארח בדרך כלל זאת מנה שאי אפשר לפספס איתה. רק מה סבלנות אין מה למהר עם הבשר הזה לתת לבשר הזה את כל הזמן אבל בסוף הוא יוצא רך ממש מתפרק בצלחת וליד הגשתי תפוחי אדמה כדי שיהיה תבשיל מושלם. תפוחי האדמה סופגים את כל הטעמים של הבשר עושה חשק לרוץ למטבח מיד ולהכין.

5 – 6 מנות

מרכיבים:

קילו וחצי אוסובוקו פרוס לפרוסות
בצל לבן חתוך לקוביות
כרישה חצויה ופרוסה (רק החלק הלבן)
כף רוטב צ'ילי מתוק
6 – 7 תפוח אדמה ירושלמי
כף גדושה פפריקה מרוקאית
כפית טימין מיובש
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לקמח את נתחי הבשר ולטגן על אש גבוהה משני הצדדים עד שמזהיב, להוסיף את הבצלים, תבלינים ולכסות במים. להרתיח ולהנמיך את האש לכסות ולבשל כשעה.

2. אחרי שעה וקצת לחתוך את תפוחי האדמה יחסית גס ולהוסיף לתבשיל לכסות ולהמשיך לבשל כשעה נוספת או עד שהכל רך.

5441 צפיות 11 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

58 תגובות

אפרת לקס

הי ניקי
אני עושה עכשיו את האוסובוקו.
חייב שכל הבשר יהיה מכוסה במים?
תודה

השב
יאיר

היי ניקי,
תודה על המתכון!
אני בדיוק מכין עכשיו.
אפשר לוותר על הכרישה? אולי משהו אחר במקום?
תודה

השב
סמדר

היי ניקי
חייבת לציין שבכיפור הכנתי מתכון דומה שלך עם צלי והיה ממש טעים !
כמו כן רציתי לשאול , כאן לפי ההוראות נדרש בישול של שעתיים , האם זה מספיק?
תודה ,
סמדר

השב
גילה

הי ניקי ף תודה על מתכונים נפלאים. רציתי לשאול אם יש לך מושג למה הבשר יצא לי קצת קשה במרקם גומי?

תודה

השב
איילת

בע"ה

ניקי היקרה,
מה עניינים? איך החגים?
לענייננו – תכננתי להכין לאירוח בחג את הצלי עם הזיתים אך בעלי קנה אוסובוקו…
השאלה: האם להתעקש שיקנה גם צלי כתף או לזרום ולעשות את המתכון הזה?
בקיצור – מה יותר טעים?
תודה מראש בשם נשות וגברי ישראל
איילת

השב
niki

היי איילת
מה קורה ?
כבר יש לך את האוסובוקו אז למה שלא תעשי איתו משהו ?
יהיה טעים מאוד.

השב