דניס אפוי עם עגבניות ובצל

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

דניס אפוי עם עגבניות ובצל

ואם ביום שישי לא בא לי ? לא תמיד מתאים לי להכין בשר ורציתי לתת עוד אופציה למנה טובה וקלת הכנה.

מרכיבים:

4 דניסים
1/4 כוס שמן זית
כף פפריקה
חצי כפית טימין מיובש
10 עגבניות שרי חתוכות לרבעים
בצל חתוך לרבעים ופרוס
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לעשות חריצים בדג לערבב שמן ותבלינים ולתבל את הדג  מכל הכיוונים, לסדר בתבנית מעל לשים את העגבניות והבצל ולהזליף שמן זית.

2. חום בינוני 180 מעלות כ 25 – 30 דקות.

4281 צפיות 3 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

39 תגובות

יעל

הי ניקי,

אני פעם ראשונה מכינה דניס.
בעלי קנה דניס – דג שלם כולל הראש והעין והזנב.. .
השאלה האם ככה אני שמה אותו בתבנית?
לא צריך להוריד ממנו משהו?

השב
niki

היי יעל
אני מניחה שניקו לבעלך את הדג והורידו את כל הקשקשים ? אז הכל בסדר להכניס דג שלם.

השב