דניס אפוי עם עגבניות ובצל

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

דניס אפוי עם עגבניות ובצל

ואם ביום שישי לא בא לי ? לא תמיד מתאים לי להכין בשר ורציתי לתת עוד אופציה למנה טובה וקלת הכנה.

מרכיבים:

4 דניסים
1/4 כוס שמן זית
כף פפריקה
חצי כפית טימין מיובש
10 עגבניות שרי חתוכות לרבעים
בצל חתוך לרבעים ופרוס
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לעשות חריצים בדג לערבב שמן ותבלינים ולתבל את הדג  מכל הכיוונים, לסדר בתבנית מעל לשים את העגבניות והבצל ולהזליף שמן זית.

2. חום בינוני 180 מעלות כ 25 – 30 דקות.

997 צפיות 5 צפיות היום

תגובות

39 תגובות ב "דניס אפוי עם עגבניות ובצל"

  הרשם  
עדכן

הי ניקי,

אני פעם ראשונה מכינה דניס.
בעלי קנה דניס – דג שלם כולל הראש והעין והזנב.. .
השאלה האם ככה אני שמה אותו בתבנית?
לא צריך להוריד ממנו משהו?

היי ניקי
האם אפשר לוותר על הבצל? מה אפשר לשים במקומו ?

יש לי בורי שלם. מתאים למתכון הזה?

בוקר טוב ניקי,יש לי פילטים של מושט באריזת וואקום.כמה פילטים מתאימים פה?האם צריך לחמם את התנור מראש?תודה!

היי ניקי יש לך הצעה לדג בורי?

ניקי צהריים טובים,
האם דג באס שלם מתאים?

תודה!

היי ניקי. האם צריך לכסות את הדגים בנייר כסף בעת האפיה ?

היי ניקי, אני רוצה להכין את הדגים לערב שישי יש לי מושטים אשמח אם תסבירי לי כיצד להשרות בלימון? (כי אף פעם לא עשיתי זאת) וגם האם ניתן להכין את הדגים בצהריים ולהגיש אותם בערב עם חימום קליל?

היי ניקי, אני מתכוונת להכין את זה לשבת, איזה תוספת לדעתך מתאימה לזה?

תודה

הי לא מצאתי טימין מיובש במספר חנויות האם אפשר לוותר עליו ?

ניקי אין לי כמעט נסיון בהכנת דגים ויש לי דגי בורי (שלמים) האם המתכון מתאים ואם לא יש לך משהו אחר ?
תודה .

ניקי המהממת.
סליחה על הנידנוד
לא רשום אמנם להשרות שעה וחצי בלימון אבל בתגובות כן.
אז…..כן או לא להשרות?
שבת שלום.

היי, אני חייבת להשרות בלימון שעה וחצי? פשוט אני ממהרת כבר להכין, מה לעשות?!
תודה על העזרה 🙂

במה להשרות שעה וחצי בלימון ומים או בתבלינים שציינת במתכון?

הי ניקי, אפשר לעשות את המתכון עם דגי מושט?

היי ניקי,
אין אין אין על המתכונים שלך!!!!! הפכתי להיות בשלנית בזכותך 🙂
יש לי שאלה,
צריך לכסות את התבנית בזמן האפיה?