עוף עם לבבות ארטישוק וזיתים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוף עם לבבות ארטישוק וזיתים

עוף עם לבבות ארטישוק וזיתים

איזה כיף של תבשיל, הלבבות ארטישוק נותנים טעם מיוחד והרוטב מעולה! להנות מתבשיל מעולה קל וטעים.

מרכיבים:

קילו חלקי עוף
שקית לבבות ארטישוק (קפוא)
קופסת זיתים
2 בצלים
2 – 3 כוסות מים
רסק עגבניות קטן
כף פפריקה
חצי כפית כמון
סוכר (לפי הטעם)
חופן נדיב של פטרוזיליה
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לחלוט את הזיתים 3 פעמים במים רותחים ולסנן.

2. לחתוך את הבצל לקוביות ולטגן להוסיף רסק, תבלינים ומים להרתיח ולהוסיף את העוף לבשל על אש בינונית כחצי שעה.

3. להוסיף את הזיתים לחתוך את הלבבות לרבעים ולהוסיף "לנער"את הסיר שהכל ישקע ברוטב.

4. לבשל כשעה וחצי ולבדוק טעמים.

תבשילי עוף נוספים

3310 צפיות 10 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

68 תגובות

טובה

ניקי יקירתי
אין מילים לתאר כמה זה טעיםםםםםםםםםםם
מודה לך על הכל

טובה

השב
עמליה

ניקי יקרה, הכנתי לשבת ויצא מעדן!!! כולם נהנו והחמיאו, מעבירה לך את המחמאות;)
תודה רבה!!

השב
niki

אני לא מכירה את המוצר הזה, נראה לי בסדר. בגלל שהוא כבר מוכן לאכילה תוסיפי כ 20 דקות לפני הסוף.

השב