עוף עם לבבות ארטישוק וזיתים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוף עם לבבות ארטישוק וזיתים

עוף עם לבבות ארטישוק וזיתים

איזה כיף של תבשיל, הלבבות ארטישוק נותנים טעם מיוחד והרוטב מעולה! להנות מתבשיל מעולה קל וטעים.

מרכיבים:

קילו חלקי עוף
שקית לבבות ארטישוק (קפוא)
קופסת זיתים
2 בצלים
2 – 3 כוסות מים
רסק עגבניות קטן
כף פפריקה
חצי כפית כמון
סוכר (לפי הטעם)
חופן נדיב של פטרוזיליה
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לחלוט את הזיתים 3 פעמים במים רותחים ולסנן.

2. לחתוך את הבצל לקוביות ולטגן להוסיף רסק, תבלינים ומים להרתיח ולהוסיף את העוף לבשל על אש בינונית כחצי שעה.

3. להוסיף את הזיתים לחתוך את הלבבות לרבעים ולהוסיף "לנער"את הסיר שהכל ישקע ברוטב.

4. לבשל כשעה וחצי ולבדוק טעמים.

תבשילי עוף נוספים

2062 צפיות 3 צפיות היום

תגובות

68 תגובות ב "עוף עם לבבות ארטישוק וזיתים"

  הרשם  
עדכן
יסכה ירושלים

היי ניקילה…אפשר להוריד את הזתים!?

ניקי יקירתי
אין מילים לתאר כמה זה טעיםםםםםםםםםםם
מודה לך על הכל

טובה

ניקי יקרה, הכנתי לשבת ויצא מעדן!!! כולם נהנו והחמיאו, מעבירה לך את המחמאות;)
תודה רבה!!

יש סיכוי שאפשר להכין את העוף הזה בתנור?

הי ניקי,
ארטישוק מקופסת שימורים (2 לצורך העניין) גם תופס?
תודה!

1 3 4 5