סטייק פרגית

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
סטייק פרגית

סטייק פרגית

סטייק פרגית, לפעמים בא לי לפרגן לבעל ומה הכי מתאים ? סטייק פרגית כמובן, בשר רך טעם טוב נתחים יפים לא מצריכים בישול ארוך אז לא צריך להכין מראש. הבעל מרוצה הוספתי תפוחי אדמה ובטטה קריספיים ליד. מנה מושלמת בעל מרוצה מלאכתי הסתיימה, בתאבון.

מרכיבים:

6 פרגיות חצויות
3 בצלים חתוכים לרבבים ופרוסים דק
רבע כוס שמן זית
כפית גדושה פפריקה
1/3 כפית כורכום
2 כפות דבש
א. מרק
פלפל לבן
מלח

הכנות:

1. לטגן את הבצלים עד הזהבה ולשמור בצד, לערבב שמן דבש ותבלינים ולתבל את הפרגיות.

2. במחבת חמה לטגן את הפרגיות משני הצדדים עד הזהבה, לסדר בתבנית ולכסות עם נייר כסף לאפות כחצי שעה בחום בינוני.

3. להגיש פרגית ועליה ערימת בצל.

הערות:
לאפייה בלבד לסדר את הפרגיות בתבנית לפזר מסביב את הבצל המטוגן לאפות מכוסה כחצי שעה אח"כ להוריד את הכיסוי ולאפות עוד כ 20 דקות.

8901 צפיות 23 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

סטייק פרגיתסטייק פרגיתסטייק פרגיתסטייק פרגית

גולשים מכינים וממליצים:

ורד : תודה. יצא מדהים וחוסל תוך דקות. ד"א, את הבצל טיגנתי באותו השמן שבו טיגנתי את נתחי הפרגית, לאחר שגירדתי את תחתית המחבת. יצא מעדן!

אורלי : עוד מתכון מוצלח מאוד! טיגנתי את הפרגיות במחבת פסים והכנתי גם את התוספת של תפו"א והנה לה אחלה ארוחת צהריים, ניקי את מככבת אצלי במטבח.
תודה תודה תודה….

שרון : מתכון מעולה. הכנתי כבר פעמיים. התחסל תוך כדי מחמאות. איןןןן…פשוט אין על מתכונים של האתר

עידית : " עשיתי את המנה הזו מסטייק פרגית ששכב לו במקפיא. יצא מושלם!!! המנה המנצחת של הערב וכל כך קלה להכנה. אימצתי לנצח. תודה"

נילי : "מתכון מעולה! הכנתי בערב חג וחיממנו בחג על הפלטה. ליקקנו את האצבעות. הפרגית יצאה עסיסית וטעימה מאוד. נגכנס למחברת המתכונים"

תגובות

195 תגובות ב "סטייק פרגית"

  הרשם  
עדכן

בוקר טוב ניקי,
רציתי להכין את הפרגיות לשישי בערב, אפשר לטגן במחבת פסים?
תודה

היי ניקי אם אני רוצה לעשות את הפרגיות באפיה בתנור בלבד ולשמור יום במקרר עד לאכילה כי אצלנו החג ארבעה ימים.. גרה בברוקלין.. אפשרי או שזה יתייבש??

היי ניקי, מתה על האתר שלך!!
יש לי פרגיות חתוכות לשיפודים, רק שברגע האחרון התבטל המנגל..
המתכון הזה מתאים גם לפרגיות חתוכות או רק לחתיכות עבות?
תודה!

וואו מעולה! חייבת לציין שאף פעם לא הכנתי או טעמתי פרגית כסטייק, אז ממש לא הייתי בטוחה לגבי משך האפייה ביחס לגודל של החתיכות. מאחר ואני יודעת שהמתכונים שלך מדויקים עשיתי בול לפי ההוראות בטיגון ואז באפיה. יצא פשוט מושלם… בתי וחברתי עפו על זה (וגם אני). תודה על מתכון פשוט ומעולה

פרגית של מסעדות!
מצאתי את שאהבה נפשי.
זה הולך לככב אצלי.שבת שלום ניקי.

היי ניקי מהממת
, על כמה מעלות בתנור? אם אין לי נייר כסף מה עושים
?

ניקי יקרה
המתכונים שלך מככבים אצלי במטבח. בזכותך הפכתי לבשלנית. וכולם מחמיאים בלי סוף. עד אז השתמשתי בידע הבסיסי בלבד וזה יצא בהתאם.
המון תודה.

1 10 11 12