גולש בקר ותפוחי אדמה רך ונימוח

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
גולש בקר ותפוחי אדמה רך ונימוח

גולש בקר ותפוחי אדמה רך ונימוח

גולש בקר ותפוחי אדמה רך ונימוח, לפעמים בא לי לפנק את המשפחה וגולש נחשב אצלנו לאוכל הכי טעים שיש, הילדים מחסלים את התבשיל בהנאה ומבקשים מנה נוספת והכי חשוב להגיש אותו עם חלה טובה הרוטב תענוג. חבל "לבזבז" כל טיפה..

מרכיבים:

קילו בשר לגולש חתוך לקוביות גדולות
2 בצלים חתוכים לקוביות
3 פלפלים חתוכים לרצועות קצרות
4 שיני שום חצויות
4 תפוחי אדמה חתוכים גס
800 ג' tomato max / עגבניות מרוסקות
חצי כוס יין אדום שאוהבים
סוכר לפי הטעם
כף פפריקה מתוקה
מי שאוהב חריפה יכול להוסיף
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לטגן את הבצל עד שהוא שקוף, להוסיף פלפלים ולהקפיץ כשתי דקות.

2. להמליח ולפלפל את הבשר לצפות בקמח ולנער שאריות, במחבת חמה לטגן את קוביות הבשר עד הזהבה.

3. להוסיף את קוביות הבשר לפלפלים ואת שאר המצרכים, להוסיף 2 כוסות מים ולהרתיח, להנמיך את האש ולבשל כשעה וחצי. אחרי שעה וחצי להוסיף את תפוחי האדמה ולהמשיך לבשל עד שהבשר רך, מידי פעם לערבב ולהוסיף נוזלים במידת הצורך.

407682 צפיות 42 צפיות היום

גולש בקר ותפוחי אדמה רך ונימוח

גולשים מכינים וממליצים:

עדי : "מושלם ניקי. הכנתי שישי שעבר והיום אני מכינה שוב"

אליסה : יצא מעולה!! לא הפסקנו לאכול עד הטיפה האחרונה בסיר!
חיפשתי מלא זמן את הטעם הזה בדיוק!
מתכון מומלץ וטעים בעיקר לסופ"ש קריר וביתי …
תודה!

טליה : "מתכון מנצח!!! לא האמנתי שיצא לי כל כך מוצלח על הפעם הראשונה, בייחוד טיפוס כמוני שלא מסתדר עם בקר. היה טעים וקל להכנה. המון תודה!"

חני : "ניקי המתכון הזה מושלם!!
ממש מרגישה אמא אמיתית כזאת, שמעמידה כזה סיר וזה…
למרות שאני אמא כבר שנה וחצי 🙂 מתכון מדויק וטעים כ׳כ!"

רייזל : "הגולש הזה עשה לנו את השבת! חיסלנו חלה רק על הרוטב. היה טעים ומושלם!"

דבורי : "אני חייבת לעדכן!!!
הגולש היה טעים במיוחד, ורך רך רך!!!
גם הילדים התלקקו!!!
מומלץ בחום!"

תגובות

565 תגובות ב "גולש בקר ותפוחי אדמה רך ונימוח"

  הרשם  
עדכן

שלום,
כהרגלי בקודש, מכינה את המתכונים שלך בדיוק כמו שכתוב והם תמיד מצליחים וטעימים.
הפעם משהו השתבש ואיני יודעת מה.
התבשיל נמצא כבר כמעט 3 שעות על אש נמוכה ותפוחי האדמה והבשר קשים. יש מספיק מים בסיר.
אשמח לקבל הצעה לשיפור המצב.
תודה

המשך שאלה- ויתרתי גם על היין והקמח.

ניק ערב טוב.
יש לי 260 ג' עגבניות מרוסקות ובצל. + קופסאות רוטב עגבניות מרוכז של 100 ג'.
הכוכל על הגז כבר, איך להתנהל?

האם אפשר ללא קמח?
האם את התפו״א אפשר להוסיף לפני ההגשה?

אני עושה עכשיו את הגולש האם לכסות את הסיר או להשאירו פתוח כי יש הרבה נוזלים?תודה על תשובתך

היי ניקי, כמה זמן בערך לוקח כד שמוכן אחרי שהכנסתי את תפוחי האדמה?

1 33 34 35