אסאדו בפטריות ויין אדום

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

אסאדו בפטריות ויין אדום

אם אני אומר לכם שזה אחד מתבשילי הבשר הכי טעימים שאכלתי אי פעם תאמינו לי ? עכשיו בשוק יש את הירושלמי שהוא תוספת מדהימה לבשר, הכנתי אותו יחד עם האסאדו ואיזה טעם הוא נתן לתבשיל והבשר יוצא רך רך, הרוטב הולך נהדר עם חלה טובה.

מרכיבים:

קילו אסאדו חתוך לחתיכות גדולות
2 בצלים חתוכים לקוביות
חבילת פטריות שמפיניום חתוכה גס
7 – 8 תפוחי אדמה ירושלמי חתוכים לקוביות בינוניות
כוס יין אדום
כוס תירוש
כף רסק עגבניות
כף דבש
כפית גריל עוף
כף וחצי פפריקה מתוקה
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. בסיר חם לטגן את הבשר מכל הכיוונים עד הזהבה, להוסיף את הבצל ואת הפטריות ולטגן כמה דקות. להוסיף את היין, תירוש, דבש ותבלינים, להנמיך את האש לבינונית.

2. לבשל כשעה להוסיף את תפוחי אדמה לכסות ולבשל עוד שעתיים או עד שהבשר רך, מידי פעם לבדוק שלא חסר נוזלים ולערבב מידי פעם.

10889 צפיות 34 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

אסאדו בפטריות ויין אדום

גולשים מכינים וממליצים:

בילי : היי ניקי, מדהים מדהים מדהים אין לי מילים על התבשיל הזה, הרוטב האלוהי הטעם של הירושלמי בתבשיל, כולם אמרו שזה אחד התבשילים הטעימים שאכלו, כייף אמיתי

חן : טוב תקשיבו אין דברים כאלה לא נשאר כלום בערב חג . מתכון מנצח מבחינתי – ניקי תודה רבה על התמיכה תוך כדי ההכנה האתר שלך הפך להיות דף הבית שלי 🙂 חג שמח ושוב תודה

ליבי : "ניקי יקרה, לארוחה הערב הזמנו בני משפחה ששניים מהם ידועים כסופר בעייתיים עם אוכל (אחד מהם מוכן לאכול בשר רק מהמנגל..). ותקשיבי- הסכימו לנסות, וטרפו!! והתלהבו!! וביקשו תוספת!! הגשתי לקינוח את כדורי התמרים שגם גרפו מחמאות. לסיכום- תמיד אפשר לסמוך על המתכונים שלך לארוחה מושלמת. תודה רבה!"

נטלי : "וואו הכנתי את זה לשבת, יצא מדהים! כולם ליקקו את האצבעות.
תבשיל הבשר הכי טעים שאכלתי"

אריאלה : "הכנתי לשבת ויצא מדהים! כולם שבחו את המנה. תודה על עונג שבת אמיתי."

תגובות

414 תגובות ב "אסאדו בפטריות ויין אדום"

  הרשם  
עדכן

לגב הבישול. צריך עם או בלי מכסה?

היי ניקי חסר לי תירוש מה אפשר לשים במקום??

ניקי שלום,
עשיתי בדיוק לפי המתכון שלך, והבשר טיפה מבצבץ ולא מכוסה לגמרי בנוזלים. זה בסדר? ועוד שאלה הסיר צריך להיות מכוסה?
תודה רבה.
שבת מבורכת.

שלום ניקי, המתכון יצא טעים מאד! תודה רבה!
איזה מנות היית ממליצה להגיש איתו?
תודה

ניקי שלום,
העמדתי את הסיר (בלי תפו"א) על אש נמוכה מאוד, הוספתי 2 וחצי כוסות מים, כיסיתי את הסיר, ויצאנו מהעיר ל4 שעות בערך, מקווה מאוד שעשיתי נכון:) עוד לא הצלחתי להכין בשר מוצלח:( אצתרך לשנות או להוסיף משהו בגלל המים שהוספתי?

בוקר טוב
הפשרתי בטעות בשר מס 2 במקום אסאדו. האם זה גם מתאים פה? תודה

היי ניקי, אפשר להכין ללא יין ותירוש בכלל? צריך להוסיף משהו לטעם במקום?

1 22 23 24