בשר טחון עם פירה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

בשר טחון עם פירה

בשר טחון עם פירה, יחי קיצורי הדרך שעושים את החיים לאימהות כמוני הרבה יותר קלים.  תראו איזה שילוב צבעים יפהפה, תבשיל בשר מוגש על פירה בטטה קרמי שני הטעמים ביחד נשאר רק לאכול ולהנות.

מרכיבים:

חצי קילו בשר בקר טחון
3 בטטות
תפוח אדמה
2 בצלים קצוצים
כף סילאן
כף שטוחה פפריקה
כפית גריל עוף
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. להרתיח מים, להוסיף את הבטטות ותפוחי האדמה, לבשל עד שהם רכים.

2. לטגן את הבצלים, חצי מהכמות להוציא לקערה. לשארית הבצל שנשארה במחבת להוסיף את הבשר, לפורר ולטגן, משנה צבע לאפרפר, להוסיף סילאן, פפריקה, גריל עוף, א. מרק ומל"פ.

3. את הירקות הרכים למעוך ולהוסיף לבצל שנותר, לתבל. זהו הכל מוכן, נותר רק לצלחת  כלומר לסדר את הצלחות ולהגיש.

4. הגשה אישית: לצקת 3 כפות של פירה על הצלחת ולשטח לשכבה אחידה מעל לפזר 2 – 3 כפות של תבשיל הבשר.

הגשה מרכזית: להעביר את הפירה לצלחת הגשה ולשטח, מעל לפזר את תבשיל הבשר.

אני מתה על שילוב הצבעים המרהיב הזה תתארו לכם מנה אישית לכל אורח על צלחת יפה מנה יפה בלי עבודה קשה מידי.

1116 צפיות 3 צפיות היום

גולשים מכינים וממליצים:

גלית : מעדן! מלקקים את האצבעות אצלי בבית 🙂

תגובות

היה הראשון להגיב

  הרשם  
עדכן

היי ניקי, במה לתבל את הפירה? מלח פלפל?

טעים מאוד. שילוב מצויין של טעמים בפה וצבעים. תודה שוב ריקי!!

היי ניקי
יצא מעווווווווולה
פשוט וקל להכנה
וטעים !!
תודה לך

היי ניקי,
אני מעריצה ותיקה של האתר שלך 🙂
אני לא מכירה תבלין גריל עוף ולא מחזיקה בבית, כך שאני לא בטוחה איזה טעם הוא מוסיף ואילו תחליפים באים בחשבון.
לדעתך אפשרי להשתמש במעט רוטב ברביקיו כתחליף?

אפשר עוף טחון?

היי ניקי במה מטבלים את הפירה?

היי ניקי!
זה ידוע לכולם שאצלינו אוכלים "ניקי". אף פעם לא כתבתי תגובה על מתכון אבל על המתכון הזה הייתי חייבת! כשראיתי אותו ישר ידעתי שצריך להכין כפול אבל אח"כ הצטערתי שלא הכנתי פי 3.
את אלופה ניקי! תודה תודה תודה!!!

איילת חן לוי

היי ניקי!

מה זה סילאן ?? אין לי את זה ואני לא יודעת מה זה אז מה לשים במקום …זה באמת דחוףף

היי ניקי,
אם אין גריל עוף, להשתמש בתחליף או להשמיט פשוט?

ניקי היקרה, בזכותך האוכל בבית עולה לרמה אחרת. המתכון נהדר. ניסיתי 3 תפוחי אדמה ובטטה אחת וגם זה עבד נהדר.

תודה רבה!!!

היי ניקי, תודה על האתר המדהים!!
רציתי לשאול כמה זמן בערך אני אמורה לבשל את הבשר עד שהוא מוכן?
תודה רבה.

הי ניקי. אין ארוחות שבת בלי המתכונים שלך, המון תודה לך!
שאלה- האם אפשר להכין את המתכון הזה יום מראש?

שלום ניקי
תפוח אדמה אחד ? זה מספיק ?
תודה

ניקי יקרה, בוקר טוב!
האם אפשר לעשות את המתכון עם הודו טחון?
אם לא, יש מתכון אחר לבשר טחון שאפשר לבצע 'הסבה' להודו….?
תודה מראש!

היי ניקי רציתי לומר לך תודה !! פשוט גרמת לי להתמכר למטבח וכל ארוחה זה חגיגה בזכות האתר המקסים שלך .
שאלה קטנה בקשר למתכון לעיל .. (בתור מבשלת דיי מתחילה) כמה מנות יוצאות בערך ? לכמה אנשים(לא ילדים) זה יספיק..?

הבטטה זה בשביל הצבע?
אפשר להשתמש בדלעת?(שעברה הקפאה…
תודה

היי ניקי. חג שמח! מה אפשר במקום סילאן? אין לי בבית…

היי ניקי.. לא אוהבים אצלי בטטות ואני רוצה להכין רק עם תפוח אדמה זה גם יצא טעים? כמה תפוחי אדמה לשים?

ניקי שלום, איך לטבל את הפירה?
כמו הבשר…?
ערב נפלא! תודה.

מעדן! מלקקים את האצבעות אצלי בבית 🙂