בשר טחון עם פירה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

בשר טחון עם פירה

בשר טחון עם פירה, יחי קיצורי הדרך שעושים את החיים לאימהות כמוני הרבה יותר קלים.  תראו איזה שילוב צבעים יפהפה, תבשיל בשר מוגש על פירה בטטה קרמי שני הטעמים ביחד נשאר רק לאכול ולהנות.

מרכיבים:

חצי קילו בשר בקר טחון
3 בטטות
תפוח אדמה
2 בצלים קצוצים
כף סילאן
כף שטוחה פפריקה
כפית גריל עוף
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח


הכנות:

1. להרתיח מים, להוסיף את הבטטות ותפוחי האדמה, לבשל עד שהם רכים.

2. לטגן את הבצלים, חצי מהכמות להוציא לקערה. לשארית הבצל שנשארה במחבת להוסיף את הבשר, לפורר ולטגן, משנה צבע לאפרפר, להוסיף סילאן, פפריקה, גריל עוף, א. מרק ומל"פ.

3. את הירקות הרכים למעוך ולהוסיף לבצל שנותר, לתבל. זהו הכל מוכן, נותר רק לצלחת  כלומר לסדר את הצלחות ולהגיש.

4. הגשה אישית: לצקת 3 כפות של פירה על הצלחת ולשטח לשכבה אחידה מעל לפזר 2 – 3 כפות של תבשיל הבשר.

הגשה מרכזית: להעביר את הפירה לצלחת הגשה ולשטח, מעל לפזר את תבשיל הבשר.

אני מתה על שילוב הצבעים המרהיב הזה תתארו לכם מנה אישית לכל אורח על צלחת יפה מנה יפה בלי עבודה קשה מידי.

4432 צפיות 24 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

גלית : מעדן! מלקקים את האצבעות אצלי בבית 🙂


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אין תגובות

עינת

טעים מאוד. שילוב מצויין של טעמים בפה וצבעים. תודה שוב ריקי!!

השב
שרה

היי ניקי
יצא מעווווווווולה
פשוט וקל להכנה
וטעים !!
תודה לך

השב
אפרת

היי ניקי,
אני מעריצה ותיקה של האתר שלך 🙂
אני לא מכירה תבלין גריל עוף ולא מחזיקה בבית, כך שאני לא בטוחה איזה טעם הוא מוסיף ואילו תחליפים באים בחשבון.
לדעתך אפשרי להשתמש במעט רוטב ברביקיו כתחליף?

השב