חריימה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
חריימה

חריימה

חריימה, מכינים את הדג עם הרבה רוטב ואיזה רוטב נפלא, ללקק ת`אצבעות, עד שהצלחת לא נקיה, אף אחד לא לוקח לי את הצלחת. לא משנה שאין חלה ותאמינו לי שזה כל פעם מצער שאין חלה לטבול ברוטב.

מרכיבים:

ק"ג דג חתוך לפרוסות (בורי, לוקוס)
בצל גדול חצוי ופרוס
6 שיני שום פרוסות
2 פלפלים חתוכים לרצועות
2 עגבניות חתוכות לקוביות
קופסת רסק עגבניות קטנה
3 כפות פפריקה מתוקה
אפשר להוסיף חריפה לפי הטעם (בגלל הילדים אני מעדיפה בלי)
2 כוסות מים
סוכר (לפי הטעם)
כמון
א. מרק
מל"פ (מלח, פלפל)

הכנות:

1. לטגן בצל ושום, להוסיף פלפלים לטגן כשתיים שלוש דקות הם מתרככים מעט.

2. להוסיף עגבניות, לבשל כשתי דקות.

3. להוסיף מים, רסק, תבלינים, לבשל כ 15 דקות אש בינונית ולבדוק טעמים.

4. להוסיף את פרוסות הדג, לנער את הסיר בעדינות שהפרוסות ישקעו ברוטב. בסביבות 30 דקות על האש.

5616 צפיות 6 צפיות היום

גולשים מכינים וממליצים:

שרה: "יצא לי מעולה !!! ובלי קשר למתכון הספציפי הזה את הענקת לי אהבה למטבח ובטחון עצמי במטבח. תודה רבה!"

תגובות

166 תגובות ב "חריימה"

  הרשם  
עדכן

אפשר בבקשה הוראות מדוייקות לתיבול? – כמה סוכר, אבקת מרק, כמון ומל"פ. תודה רבה!

הי ניקי המתכון הזה מכבב אצלנו כמעט כל שבוע. אחד הטעימים.
ולשאלת השבוע…
האם אפשר להכין את הרוטב ואז לסדר את הדגים בתבנית עם הרוטב ולאפות בתנור?
רוצה להכין כמות גדולה ואין לי סיר גדול…
תודה

היי ניקי רציתי לשאול, יש אפשרות לשלב המתכון הזה תפוא? בעלי פשוט חייב שיהיו בדגים תפוא..
אם כן, אז איך אני עושה את זה?
תודה ענקית על כל הפרויקט המדהים שלך!!

היי ניקי
קודם כל תודה על כל המתכונים… אני במטבח רק בזכותך והילדים ממש מבסוטים.
שאלה קטנה לגבי המתכון של החריימה – הבנתי שאפשר לעשות אותו עם דגי אמנון (אלה שקונים בוואקום בסופר) השאלה היא כמה צריך, האם 6 חתיכות מספיק והאם לחתוך אותם לחצי.
שאלה נוספת אני רוצה להוסיף פלפל חריף האם במקום אחד הפלפלים האדומים או שאפשר בנוסף ופשוט לחתוך אותו לקטן… תודה רבה

איך בדיוק להשרות? בלימון נקי או גם מים/מלח? ולכמה זמן אם מדובר על בורי טרי…

תודה,

אתר אליפות

היי ניקי-מה שלומך? יש אפשרות להכין את זה עם נסיכת הנילוס? וכמה זמן משך הבישול?תודה רבה

1 8 9 10