רצועות בקר מוקפצות עם פלפלים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

רצועות בקר מוקפצות עם פלפלים

מנה פינוק לבעלי, אני לא מכינה אותה לעיתים קרובות אבל כשבא לי לפנק את בעלי זאת הבחירה הראשונה שלי. כמה דקות עבודה ואני מקבלת מחמאות מכאן ועד הודעה חדשה.

מרכיבים:

600 ג' בשר אווזית עגל טרי
(לבקש מהקצב שיחתוך למוקפץ)
בצל חצוי וחתוך לפרוסות
שן שום פרוסה
3 פלפל שושקה אדום חתוך לעיגולים
3 פלפל שושקה צהוב חתוך לעיגולים
כוס גזר גמדי
2 בצל ירוק חתוך
כף גדושה דבש
כפית רוטב סויה
כפית קורנפלור
חצי כפית סודה לשתיה
א. מרק
פלפל שחור גרוס טרי

הכנות:

1. להוסיף לבשר את הקורנפלור, סודה לשתיה, וסויה לערבב ולהשרות כחצי שעה.

2. במחבת חמה לטגן את הבשר עד הזהבה קלה טיגון קצר משני הצדדים ולהוציא.

3. לטגן את הבצל והשום להוסיף את הפלפלים ולהקפיץ כמה דקות. לחלוט במים רותחים את הגזר כ 5 דקות לסנן  ולהוסיף לפלפלים, להקפיץ עוד כמה דקות, להוסיף בצל ירוק, דבש, לתבל ולהוסיף את הבשר, לבדוק טעמים ולהגיש.

הערות:
אפשר להשתמש בפלפלים רגילים חתוכים לקוביות.

2855 צפיות 14 צפיות היום

גולשים מכינים וממליצים:

בת – חן : תותחית !!!! איזה מתכון !! הכנתי ביום שישי -הכל נגמר , הכנתי שוב בשבת ו….. הכל נגמר !!!! אלופה אין …

תגובות

53 תגובות ב "רצועות בקר מוקפצות עם פלפלים"

  הרשם  
עדכן

ב"ה
ניקי היקרה חנוכה שמח
אצלנו במרכולים מוכרים בשר רק מ-מס' אחד עד עשר.
תוכלי לכתוב בבקשה איזה מס' מומלץ במקום מספר 14.
אודה לך באם תוכלי לרשום רק מספר.
תודה רבה.