רצועות בקר מוקפצות עם פלפלים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

רצועות בקר מוקפצות עם פלפלים

מנה פינוק לבעלי, אני לא מכינה אותה לעיתים קרובות אבל כשבא לי לפנק את בעלי זאת הבחירה הראשונה שלי. כמה דקות עבודה ואני מקבלת מחמאות מכאן ועד הודעה חדשה.

מרכיבים:

600 ג' בשר אווזית עגל טרי
(לבקש מהקצב שיחתוך למוקפץ)
בצל חצוי וחתוך לפרוסות
שן שום פרוסה
3 פלפל שושקה אדום חתוך לעיגולים
3 פלפל שושקה צהוב חתוך לעיגולים
כוס גזר גמדי
2 בצל ירוק חתוך
כף גדושה דבש
כפית רוטב סויה
כפית קורנפלור
חצי כפית סודה לשתיה
א. מרק
פלפל שחור גרוס טרי

הכנות:

1. להוסיף לבשר את הקורנפלור, סודה לשתיה, וסויה לערבב ולהשרות כחצי שעה.

2. במחבת חמה לטגן את הבשר עד הזהבה קלה טיגון קצר משני הצדדים ולהוציא.

3. לטגן את הבצל והשום להוסיף את הפלפלים ולהקפיץ כמה דקות. לחלוט במים רותחים את הגזר כ 5 דקות לסנן  ולהוסיף לפלפלים, להקפיץ עוד כמה דקות, להוסיף בצל ירוק, דבש, לתבל ולהוסיף את הבשר, לבדוק טעמים ולהגיש.

הערות:
אפשר להשתמש בפלפלים רגילים חתוכים לקוביות.

4616 צפיות 15 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

בת – חן : תותחית !!!! איזה מתכון !! הכנתי ביום שישי -הכל נגמר , הכנתי שוב בשבת ו….. הכל נגמר !!!! אלופה אין …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

53 תגובות

נטלי

היי ניקי,
אף פעם לא יצא לי להקפיץ בשר, רק עוף.
האם הבשר נהיה מוכן לאכילה לאחר טיגון קצר??
סליחה על הבורות..

השב
מעיין

שאלה 600 ג' בשר אווזית עגל טרי
(לבקש מהקצב שיחתוך למוקפץ)
הקצב לא ידע מה זה
איזה חלק של העגל לבקש

השב
niki

הוא לא ידע מזה אווזית ?
תבקשי בשר בקר למוקפץ כלומר בישול קצר
שייטל, אווזית . צ'אך הכל מתאים.

השב
ליעד

היי ניקי,
קודם כל תודה על התשובה המהירה, המתכונים שלך פשוט אגדיים, לא צריך כלום חוץ מהאתר שלך 🙂
יש לי בבית בשר בקר קפוא… האם זה מתאים לבישול/הקפצה?
איך את מציעה להפשיר אותו למתכון הנ"ל?
ליעד

השב
niki

אני לא יכולה לדעת אם הוא מתאים וכפי שכתבתי כל בקר שמתאים להקפצה קצרה מתאים אבל יש בקר שמתאים לבישול ארוך.
אז כדאי לראות מה כתוב עליו.

השב
בת-חן

תותחית !!!! איזה מתכון !! הכנתי ביום שישי -הכל נגמר , הכנתי שוב בשבת ו….. הכל נגמר !!!!

אלופה אין כמוך !

מזל שיש מבצע אצלנו בסופר על אווזית 🙂 , היום אני קונה עוד …..

השב
שני

היי ניקי,
נשמע מצוייןןןןן, אבל האם אפשר להכין את המתכון עם אנטריקוט? ואם לא, יש לך הצעה מה לעשות איתו?

השב
niki

סטייק אנטריקוט ? להמליח ולפלפל, מחבת חמה מאוד עם קצת שמן זית כשתי דקות כל צד. מעט מזהיב. זה יוצא מדיום רייר.

טעים!

השב
שושי

האתר נפלא,תתחדשי,
אבל היכן אפשר לראות תגובות של אנשים על המתכונים?לפעמים הבהרות של אנשים שניסו וחוו את דעתם עוזרת מאוד.
שאלה לגבי המתכון מה זה פלפל שוקה?והיכן משיגים אותו?

השב
niki

מתחת לרוב המתכונים יש תגובות.
פלפל שושקה יש בכל סופר / מגה / חנות ירקות
ואם את לא משיגה תחליפי בפלפלים רגילים.

השב