רצועות בקר מוקפצות עם פלפלים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

רצועות בקר מוקפצות עם פלפלים

מנה פינוק לבעלי, אני לא מכינה אותה לעיתים קרובות אבל כשבא לי לפנק את בעלי זאת הבחירה הראשונה שלי. כמה דקות עבודה ואני מקבלת מחמאות מכאן ועד הודעה חדשה.

מרכיבים:

600 ג' בשר אווזית עגל טרי
(לבקש מהקצב שיחתוך למוקפץ)
בצל חצוי וחתוך לפרוסות
שן שום פרוסה
3 פלפל שושקה אדום חתוך לעיגולים
3 פלפל שושקה צהוב חתוך לעיגולים
כוס גזר גמדי
2 בצל ירוק חתוך
כף גדושה דבש
כפית רוטב סויה
כפית קורנפלור
חצי כפית סודה לשתיה
א. מרק
פלפל שחור גרוס טרי

הכנות:

1. להוסיף לבשר את הקורנפלור, סודה לשתיה, וסויה לערבב ולהשרות כחצי שעה.

2. במחבת חמה לטגן את הבשר עד הזהבה קלה טיגון קצר משני הצדדים ולהוציא.

3. לטגן את הבצל והשום להוסיף את הפלפלים ולהקפיץ כמה דקות. לחלוט במים רותחים את הגזר כ 5 דקות לסנן  ולהוסיף לפלפלים, להקפיץ עוד כמה דקות, להוסיף בצל ירוק, דבש, לתבל ולהוסיף את הבשר, לבדוק טעמים ולהגיש.

הערות:
אפשר להשתמש בפלפלים רגילים חתוכים לקוביות.

4694 צפיות 19 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

בת – חן : תותחית !!!! איזה מתכון !! הכנתי ביום שישי -הכל נגמר , הכנתי שוב בשבת ו….. הכל נגמר !!!! אלופה אין …

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

53 תגובות

שלומית

ניקי ערב טוב! אני מעוניינת להכין את המתכון לשבת .נראה לך שבשר מספר 5 יתאים לזה? אם לא, אשמח להצעות שיתאימו. משהו בסגנון הזה של ירקות מוקפצים עם הבשר

השב
niki

היי שלומית
5 לא מתאים, את יכולה להשתמש בסינטה, צ'אך, אווזית,

השב
ליטל

היי ניקי, קניתיבקר לצלייהעל מחבת (אין לי מושג איזה חלק אני לא בארץ ואף אחד בסופר לאמדבר אנגלית), ניסיתי חתיכהעל מחבת וקצת גומי, יש לך איזה משרה או דרך נוספתלרכך את הבשר לפני הצלייה (יש לי כמה שעות עד א.ערב) תודה!

השב
niki

הוא מתאים לבישול קצר ?
במידה וכן הסוד זה לתת לו טיגון קצר מאוד, מחבת חמה מאוד , קצר ולהוריד מהאש.
כמו במתכון כאן.

השב
חני

היי ניקי!

הכנתי את המתכון כפי שכתבת וזה יצא פיצוץ
ראשית הכנתי מנתח סינטה ולא מאווזית עגל .
רק רציתי לדעת עם הכנתי את זה עכשיו לארוחת ערב האם זה לא יתרכך מעט ויאבד מהקרנציות
ושתדעי שיש לך מתכונים טעימים וקלים מאוד להכנה רק חבל שהיא אפשר לראות את זיו פנייך.
תודה לך ושבת רגועה ושקטה ח נ י

השב
niki

היי חני
מה שמייחד את הסינטה כשהיא מוקפצת צריך לאכול מיד.
יהיה קצת פחות טעים לדעתי. ותודה על הפרגון 🙂

השב
רבקה

שלום ניקי
הכנתי את רצועות הבשר ויצא….מדהים!!!!!
הילדים ליקקו את האצבעות וביקשו עוד.
תודה לך.

השב
אילנית

היי ניקי , רציתי לדעת אפשר לוותר על הקורנפלור במתכון? או תחליף אחר שכשר לפסח? תודה.

השב
מוטי שנאור

הי, ניסיתי (מודה שבשינויים זעירים, לפי המצאי בבית) ויצא מצויין.

שאלה – מדוע הגברת "א.מרק" מוזכרת ברשימת המצרכים אך לא בשלבי ההכנה?
אני לכשעצמי לא מחבב את הגברת, ולכן לא השתמשתי.

שנית, לאלו ששאלו מה היא "אווזית", זה חלק מהשוק האחורי של הפרה, כמעט נטול שומן, ומספרו בסופרמרקט 14. הנה לינק שמסביר בדיוק. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4091340,00.html

השב
niki

היי מוטי.
אני רושמת לתבל ואז מי שרוצה משתמש מי שלא מוותר.
תודה על ההמלצה.

השב
מוניק

היי ניקי:) מתכון מעולה! סוף סוף לגוון קצת בבשרים שלא מכירים…
אולי את יודעת מה עוד אפשר לעשות בבשר אווזית הזה? יש מתכונים נוספים איתו?

תודה מראש וחג שמחחחח לך לגוזלים ולכל המשפחה:)

השב