תבשיל גרונות הודו ותפוחי אדמה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
תבשיל גרונות הודו ותפוחי אדמה

תבשיל גרונות הודו ותפוחי אדמה

תבשיל גרונות הודו ותפוחי אדמה, עזבו את המזלגות והסכינים, כאן אוכלים עם הידיים ונהנים מכל רגע רק לראות את הפרצופים של הילדים אוכלים את הגרונות ולא משאירים אפילו חתיכת בשר קטנה… אז יאללה למה אתם מחכים ותכינו חלה טרייה בצד יש המון רוטב טעים…..

מרכיבים:

2 גרונות הודו חתוכים לחתיכות גדולות
(תבקשו מהקצב)
5 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות בינוניות / גדולות
3 בצלים חתוכים לקוביות
2 כפיות שום כתוש
2 כפות פפריקה מרוקאית
קוביית צלי עוף של קנור
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לטגן את הגרונות בשמן חם ולהזהיב מכל הכיוונים,. להוציא לנייר סופג.

2. לטגן בנפרד את הבצל, להוסיף שום, תבלינים וכוס מים, לבשל עד שהרוטב מסמיך ולבדוק טעמים.

3. בתחתית הקדרה לפזר את תפוחי האדמה, מעל את הבשר , מעל הכל לצקת את הרוטב, להוסיף 2 כוסות מים נוספות ולכסות.

4. להכניס לתנור שחומם בחום בינוני, בסביבות 3 שעות לוודא שתפוחי האדמה רכים. לעטר בפטרוזיליה.

5287 צפיות 1 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

יסכה : "מתכון מעולה !!!
תענוג לראות את ביתי בת החצי שנה מתענגת על התבשיל.
מומלץ בחום!"

שם : חשבתי שאני לא אוהבת גרונות, אבל בסופר הבשר היה יקר וקניתי גרונות . הכנתי לפי המתכון הזה. לא יכולתי לעצור מלזלול. כל כך טעים!

שם: הכנתי שוב. יאמי

תגובות

73 תגובות ב "תבשיל גרונות הודו ותפוחי אדמה"

  הרשם  
עדכן

ניקי יקרה,
אין לי תיבולית צלי עוף. יש תחליף?

היי ניקי, האם אפשר לעשות עם גרונות עוף במקום? נתקעתי עם כמה וחוץ מלדחוף למרק, לא יודעת מה לעשות איתם…. תודה!

שלום ניקי המקסימה, אני מאוד רוצה להכין את התבשיל אבל אין לי תנור אפייה כיצד להכין את זה על הגז?

שלום ניקי, תודה רבה רבה על הכל.
ברשותך שאלה . .

כמה זמן צריך להרתיח גרונות לפני הבישול ?

או בכלל כזה זמן בישול צריכים גרונות הודו ?

אהלן ניקי,
אפשר לוותר על הקוביית צלי עוף?
(אין לי)
תודה רבה
רחלי.

1 3 4 5