בשר צלי עם פטריות ותפוחי אדמה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים

בשר צלי עם פטריות ותפוחי אדמה

בשר צלי עם פטריות ותפוחי אדמה, אצלי מחסלים כזאת קדרה, עם חלה טרייה בצד, לטבילה ברוטב הטעים… תהנו ובתאבון.

מרכיבים:

קילו בשר צלי כתף מספר 5 חתוך לקוביות
3 בצלים חתוכים לקוביות
שיני שום חצויות
2 חבילות פטריות פרוסות
3 תפוחי אדמה חתוכים
1/3 כוס יין אדום
כף גדושה פפריקה
מעט קינמון
א. מרק
מל"פ (מלח, פלפל)

הכנות:

1. לבשל את הבשר בסיר לחץ כחצי שעה. לטגן בצל, שום, פטריות, להוסיף את הבשר, לטגן כמה דקות, להוסיף יין ותבלינים, לכסות את הבשר במים, להרתיח, להנמיך את האש.

2. לבשל כשעה וחצי להוסיף תפוחי אדמה, לבשל כשעתיים, לבדוק טעמים, לערבב מידי פעם, אח"כ להעביר לתנור, חום בינוני,  מכוסה לחצי שעה.

3703 צפיות 2 צפיות היום

גולשים מכינים וממליצים:

יעל: ניקי יקרה, אתר נהדר!!! הכנתי בשישי וכמו כל המתכונים שלך הבשר יצא טעים ביותר ופשוט להכין. שילוב מנצח !!!

עינת : ניקי שלום, הכנתי לשבת את הבשר וזה היה הצלחה מסחררת מעדן אמיתי שווה שווה שווה. כל יום חמישי אני נכנסת לאתר שלך ובוחרת תבשיל לשבת ועוגה לשבת ואף פעם לא התאכזבנו. בקיצור ממליצה לכולם.

בתאלל : "חייבת לכתוב – זה אחד המתכונים אבר!!!!!!"

תגובות

446 תגובות ב "בשר צלי עם פטריות ותפוחי אדמה"

  הרשם  
עדכן

טוב חזרתי לעדכן
הארוחה הייתה פיגוז
הכנתי את התבשיל הורדתי קצת זמן מהגז ועדיין יצא מושלם לא הפסקתי לקבל מחמאות פשוט חיסלו .

הכנתי גם את הפרגיות והאורז זה לקח יותר זמן בערך שעה ורבע וחלק מהאורז יצא קשה אבל המנה טעימה מאוד וחוסלה.
הכנתי גם את הרוטב פטריות יצא מושלם
וגם את עוגת השיש הפרווה ממש טעימה
תודה רבה על מתכונים אליפות
שבוע טוב ומבורך

כבר קניתי
רק רציתי לדעת איך מכינים בסיר לחץ..
רק מים?
או שצריך לטגן לפני

הבאתי סיר לחץ…
איך מבשלים אותו?
רק עם מים חצי שעה? בלי לטגן לפני?
ואחרי זה להמשיך בסיר רגיל הכל?

אם אין לי סיר לחץ?
עדיין אפשר להכין?

האם הכוונה ליין אדום יבש?

סליחה על השאלה המפגרת….אבל כל סיר יכול להכנס לתנור?

חזרתי לעדכן שיצא פשוט מעדן! אף פעם לא בישלתי בשר שיצא ככ רך! והטעם מעולה.
בגלל שלא היה לי כח ל4 שעות בישול קיצרתי תהליכים, בישלתי שעה בסיר פלא, ואחכ המשכתי לפי המתכון רק בפחות זמן ובלי השלב הסופי בתנור. ליקקנו תאצבעות..
תודה על מתכון מצויין!

מעולה! תודה על התגובה המהירה!!

היי ניקי! יש לי תפוא ירושלמי, האם זה מתאים? האם כדאי להוסיף או לשים במקום התפו"א הרגיל?

אין לי תנור, אפשר רק על הגז?
אני יכולה להכין את החלק של הגז ומחר לשים על הפלטה לשעה, זה טוב?

היי ניקי… שאלה קטנה.
פיטריות – שימורים או טריות?

הי ניקי
כמה שנהנים אצלנו ממתכוני הבשר שלך!!! ממששש טעימים!
האם יש לך מתכון מתאים לצוואר עגל?
תודהההה

ניקי שלום
בטעות קניתי בשר מס. 2
מה אפשר להכין ממנו?

תודה רבה.

תודה רבה על המתכון. האם ניתן להשתמש בפילה מדומה (מס׳ 6) או שיש מתכון מעודף לסוג בשר זה?
תודה מראש על התשובה.

הי ניקי המתכון נראה משגעאם אין לי סיר לחץ, אפשר בבישול רגיל?

היי ניקי, ניראה מתכון מעולה!
הייתי רוצה לדעת אם בשלב הראשון של הבישול בסיר לחץ צריך להוסיף מים?

יש אפשרות לעשות את המתכון הזה בסיר בישול איטי למשך לילה?

היי…
אני חדשה בבישול אז….
השאלה שלי זה כשאני מכניסה את הבשר לסיר זה ביחד עם המים נכון… כי ראיתי שרשמת להוסיף מים רק אחרכך.

1 8 9 10