קדרת בשר מיקס

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
קדרת בשר מיקס

קדרת בשר מיקס

אני אוהבת לאכול בשר טוב שיוצא רך רך שסופג את כל הטעמים של הרוטב, כזה בשר שמתפרק בנגיעת מזלג שהריחות שעולים ממנו עושים לי חשק לטרוף את כל הצלחת ולקחת מנה שניה. אם יכולתי הייתי מכינה את התבשיל הזה כל סוף שבוע, אני בדרך כלל מכינה אותו כשבא לי לפנק את המשפחה או כשאני מארחת.

מרכיבים:

קילו צלי כתף (נתח מספר 5) פרוס לפרוסות
בצל חתוך לקוביות
חבילת פטריות שמפיניון חתוכה גס
חצי קילו תפוחי אדמה / ארטישוק ירושלמי חתוכים לקוביות
כפית מיקס גריל / גריל עוף
כף פפריקה אדומה מרוקאית
3 כוסות מים
א. מרק
פלפל לבן
מלח

הכנות:

1. לפלפל ולהמליח את הבשר, במחבת חמה לטגן את הבשר עד הזהבה משני הצדדים ולהניח בכלי שהכנו.

2. לטגן  בצל עד הזהבה, להוסיף פטריות ולהקפיץ קלות, להוסיף תבלינים ומים, להרתיח, להנמיך את האש ולבשל כמה דקות.

. 3. על הבשר לפזר את תפוחי האדמה ומעל הכל לצקת את הרוטב, הבשר צריך להיות מכוסה לגמרי, אם צריך להוסיף נוזלים ולכסות.

4. חום בינוני 180 מעלות בסביבות 3 וחצי שעות או עד שהבשר רך. הבשר ותפוחי האדמה יוצאים רכים רכים וטעימים ביותר.

הערות:
כלי עם מכסה שמתאים לתנור.

4715 צפיות 14 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

מוריה : כל מתכון טעים ומוצלח, תודה לך! וכל הכבוד על היצירתיות והשיתוף 🙂

רויטל : הכנתי ויצא מדהים!!!! תודה רבה !!!!

נעמי : ניקי היקרה,
הכנתי היום את הבשר כדי להגיש מחר ( ארוחת ערב שישי), הבעיה היא שכמעט לא נשאר דבר. כל אחד רק רצה לטעום , כי הריח בבית שיגע אותם . מה להגיד טעים בטרוף , פשוט וקל להכנה.
תבורכי.

גילה : היי ניקי,
הכנתי היום, יצא מ ע ד ן, התאפקנו לא לסיים הערב את הכל,הצליח בענק, מומלץ מאוד,תודה ניקי יקרה ,שידרגת לי את המטבח.

ארפ : "ניקי.
זה פעם ראשונה שהכנתי בשר אמיתי.(לא טחון..)
והיה הצלחה מסחררת!!
תודה רבה!!"

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

295 תגובות

מור

האם אפשר להחליף פטריות בפלפלים ?
וגם יש לי תחתיות ארטישוק. זה גם הולך?
תודה רבה על מתכונים מעולים

השב
ליאת

הי ניקי
נשמע טעיםםם ואני רוצה להכין לארוחת החג כעת. לכמה מנות זו הכמות הזו לערך? כדי שאדע האם להכין יותר..תודה וחג שמח!

השב
ליאת

הבנתי. תודה. אז לכמות כפולה להכפיל את כל המרכיבים?

השב
יפית

היי ניקי,
הכנתי את המתכון כבר כמה פעמים והוא מוווושלם!
לחג אני מתכננת להכין 8 חתיכות צלי. האם להכפיל כמויות?

השב
יפית

אני לא יודעת לפני משקל. הקצב פרס לי את זה ל 8 חתיכות פשוט

השב
ניקי ב

איך אני יכולה לדעת כמה בשר יש לך ? שאני אנחש ? המתכון מתאים לקילו בשר יש לך קילו תכיני. אמור להיות רשום משקל במדבקה על האריזה.

השב