בסטיל קציצות תפוחי אדמה ובשר

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
בסטיל קציצות תפוחי אדמה ובשר

בסטיל קציצות תפוחי אדמה ובשר

אם אני אכתוב שזה טעים ברמות תאמינו לי ? אל תאמינו תכינו  קציצות פירה ממולאות בשר טחון מתובל, הבשר מתחבא בפנים התפוח אדמה עוטף מבחוץ ואיזו הפתעה טעימה יש למי שנותן ביס…

15 יחידות

מרכיבים:

4 תפוחי אדמה גדולים
3 כפות שמן
פלפל שחור גרוס
כפית מלח

350 ג' בשר בקר טחון
בצל קטן קצוץ
כפית פפריקה
מעט קינמון
כפית גדושה א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

קמח
2 ביצים
כף רסק עגבניות
פירורי לחם

הכנות:

1. לבשל את תפוחי האדמה עד שהם רכים למעוך עם השמן ולתבל. לשמור בצד עד שמתקרר.

2. לטגן את הבצל להוסיף את הבשר ולטגן תוך כדי שמפוררים להוסיף תבלינים ולטגן עוד כ2 – 3 דקות, לצנן.

3. לעבוד עם ידיים רטובות, לקחת חתיכה מהתפוחי אדמה
לשטח בכף היד לשכבה דקה להניח כפית ממילוי הבשר ולהניח במרכז לסגור התפוחי האדמה מסביב לבשר להדק ולסגור, ליצור קציצה מעט שטוחה.

4. לטבול את הבסטיל בקמח לטרוף ביצים ורסק לטבול ולצפות בפירורי לחם.

5. אפשרויות הכנה:
אפיה: לרפד תבנית בנייר אפיה משומן לסדר את הבסטיל ולאפות צד אחד 20 דקות או עד שמזהיב צד שני עוד כ 10 דקות.

טיגון: טיגון בשמן חצי עמוק עד הזהבה.

10274 צפיות 32 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

SN858579

SN858581

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

215 תגובות

יאנה

בדיוק מכינה אחרי מלא זמן שלא הכנתי אץ המתכון הזה…משום מה שמתי 7 תפוחי אדמה גורמה(הם קטנים בינוניים כאלו) וכפית מלח ויצא לי מלוח מידי… מה עושים? זה אמור להיספג ולהשתנות או מה? אין לי זמן להכין יוד תפוחי אדמה..:(

השב
ניקי ב

כנראה שהם היו קטנים בגלל זה יצא מלוח, היית מתחילה מחצי כפית יותר הגיוני., את שמה את הבשר תתבשלי אותו פחות שיתן איזון.

השב
יאנה

טוב, החלטתי לבשל עוד 3 תפוחי אדמה ואני אוסיף אותם לפירה…חבל לי שכל ההשקעה הזאת ויצא מלוח.
תודה.

השב