עוף צהוב

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
עוף צהוב

עוף צהוב

אני מכינה המון דברים מכל הסוגים ומכל המינים, מסובכים קלים איך זה יכול להיות שמכל הדברים שהכנתי אמרו לי שהעוף הזה זה הדבר הכי טוב שהכנתי ?

מרכיבים:

4 כרעיים מופרדות
3 בצלים חתוכים
3 כפות פטרוזיליה קצוצה
כפית כורכום
חצי כפית קארי
כפית גדושה פפריקה
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1.  בסיר חם לטגן את העוף לפזר מעל את הבצל לערבב חצי כוס מים חמים ותבלינים ולצקת מעל למלא מים עד 3/4 גובה ולבשל כשעה להוסיף פטרוזיליה ולבשל עוד כ 20 דקות.

7557 צפיות 71 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

הדס : "וואי וואי כמה שזה קל להכנה ווואי וואי וואי כמה שזה טעים!
הכנתי אותו אתמול בערב בשביל ארוחת צהריים להיום ונס שסמכתי על תחושת הבטן שלי והכנתי כפול כי כבר אתמול 'טעמנו'.. 😉
נכנס לרשימת הטופ, תודה לך יקירה!"

טל : "אין ספק שזהו מתכון העוף האהוב עליי. פשוט להכנה וטעים בטירוף!!
תודה על הכל ☺ אוהבים אותך פה מאוד"

גיטי : "עוף הזה טעים ממש! אפילו הילדים נהנו… תודה רבה"

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

254 תגובות

ניקי ב

בוקר טוב
הכוונה לקארי רגיל, את הבצל מפזרים מעל ולא מטגנים.

השב
אילת ג

היי ניקי
יש לי שאלה כללית לגבי בישול עוף. מה הופך אותו ליבש או עסיסי זמן בישול ארוך מרכך אותו או להפך?
שבת שלום!

השב
ניקי ב

מה זה עסיסי רך ? זמן בישול יותר ארוך, אי אפשר לבשל עוף בזמן בישול קצר

השב