סלמון אפוי עם ירקות

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
סלמון אפוי עם ירקות

סלמון אפוי עם ירקות

אני מאוד אוהבת לאכול דגים זאת בהחלט מנה ראשונה נהדרת אני מוסיפה ירקות לחם טוב וזאת אחלה פתיחה לארוחה, העניין שהוא שבשבילי זה מספיק ובשקט שבעלי לא ישמע אני יכולה להסתדר גם בלי הבשר.
אז למי שלא בא לו על בשר קבלו מתכון של סלמון ולא לשכוח את החלה כן ?

4 מנות

מרכיבים:

5 פילה סלמון
בצל חתוך לרבעים ופרוס
5 עגבניות קצוצות
שן שום קצוצה
גזר גדול חתוך לקוביות קטנות
פלפל חתוך לקוביות קטנות
כפית גדושה פפריקה
כוס מים
כפית סוכר
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לטגן את הבצל במחבת חמה לטגן את הפלפל להוסיף את הגזר עגבניות לטגן כמה דקות ולהוסיף מים תבלינים להרתיח ולהנמיך את האש לבשל עד שהכל רך בסביבות 15 – 20 דקות

2. במחבת חמה נפרדת לטגן את הסלמון כדקה מכל צד ולהעביר לתבנית מעל לשים את הירקות.

3. לחמם מראש תנור כמה דקות חום בינוני לאפות את הסלמון 20 – 25 דקות.

2876 צפיות 2 צפיות היום

SN854968

גולשים מכינים וממליצים:

מאי : "מתכון מעולה !! יצא פשוט טעים!!"

תגובות

90 תגובות ב "סלמון אפוי עם ירקות"

  הרשם  
עדכן

כמו שאומרים החבר'ה, יצא ליגה…. טרפו את הכל והשאירו תבנית ריקה ומנוגבת….
ניקי, אין עליך!!!!!

ניקי שלום, פלפל הכוונה לחריף או אדום/צהוב/ירוק?

היי
אני פעם ראשונה מכינה סלמון
אם זה סטייק סלמון קפוא עדין צריך להשרות? ואם כן אז לכמה זמן ואיך?

היי ניקי,
האם מתאים לבשל על הגז במקום בתנור?
תודה, אבישג

1 4 5 6