כנפיים בבצק בירה

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
כנפיים בבצק בירה

כנפיים בבצק בירה

אין לי חיבה גדולה למסעדות, אני מעדיפה את האוכל שאני מבשלת על פני כל מסעדה. הדבר היחיד שמבאס שאני זאת שצריכה לשטוף את הכלים בעוד שבמסעדה מישהו אחר עושה את זה.
לפעמים אחרי שאני מסיימת לעבוד במטבח והבלאגן חוגג שם אני מזה מתבאסת, הפיה לא באה הגמדים הלכו ורק אני נשארתי. כשכבר יוצא לנו לאכול במסעדה אני בדרך כלל יכולה להכין את רוב התפריט, אני לא מצליחה להתנתק מהמטבח אף פעם :). 
אז רציתי להכין כנפיים בבירה מנה קלאסית של מסעדות. טעימות, נחטפות לא מרגישים שהקערה מתרוקנת ורוצים להזמין עוד, רגע רגע לא עדיף להכין בבית ?
בשביל מה לאכול מנה כזאת במסעדה כשבבית יוצא הרבה יותר טעים ? ויותר זול..
התחילה עונת הכדורגל תפרגנו לבעל עם קערה מלאה מהכנפיים הטעימות האלה תוסיפו את התפוחי האדמה האלה שכל מילה מיותרת כאן תוסיפו סלט ירקות ויש אחלה ארוחה.

5 מנות

מרכיבים:

קילו וחצי כנפי עוף חצויות
כוס בירה לבנה
3/4 כוס מים
כוס וחצי קמח
כף שטוחה פפריקה מתוקה
חצי כפית קארי
כף א. מרק
פלפל שחור גרוס

 

הכנות:

1. להרתיח סיר מלא מים להוסיף א. מרק מרק כנפיים ולבשל כ 20 דקות, לצנן.

2. לערבב את שאר המצרכים הבלילה אמורה להיות נוזלית (כמו טחינה) לתבל עם פפריקה, קארי וא. מרק לטבול את הכנפיים ולטגן בשמן עמוק עד שמזהיב.

783 צפיות 16 צפיות היום

כנפיים בבצק בירה

כנפיים בבצק בירה

גולשים מכינים וממליצים:

לביאה : "הכנפיים יצאו סוףףףף, קריספיות ברמות! כל. המשפחה התלקקה.
הלכתי להוציא להפשרה עוד חבילת כנפיים"

תגובות

היה הראשון להגיב

  הרשם  
עדכן

שלום וברכה
הרעיון נהדר, אפשר עם דגים?

אפשר להחליף את הכנפיים בחזה עוף?

יכול להיות אנסה פעם אחרת…
בכל אופן הילדים נהנו לאכול את הציפוי לבד..
תודה על המתכונים הנהדרים.

לא הלך לי. פעלתי לפי ההוראות כל הציפוי נדבק לתחתית הסיר.

לא הצליח לי זה לא נדבק, אולי אחד שתיים וכל השאר הציפוי בצק נפל בטיגון 🙁
מה הייתה הטעות שלי ? אני רוצה ללמוד לפעם הבאה השניים שנדבקו היו טעימים. תודה רבה

אין לי בבית בירה לבנה. רק שחורה. אני מניחה שזה משנה את הכל וזה לא מתאים… אבל לפני שאני שולחת את הבעל לקנות החלטתי בכל אופן לשאול…

ניקי מה שלומך?אני רוצה להכין את הכנפיים לעוד שלושה ימים,אפשר להכין היום ולהקפיא?או לשמור במקרר?
תודה ממש.

הי ניקי. יש לך מתכון דומה אבל לנתחי עוף נכון ?
אני לא מוצאת.. תוכלי להגיד לי איך זה נקרא ?

תודה רבה(( – :

מכירה את המתכון של הנאגטס, הוא מצוין. השאלה אם המתכון הזה שהוא ללא הסודה יתאים גם לחזה עוף?

המתכון מצוין, ממש KFC!
האם אפשר להשתמש בבלילה
גם עם חזה עוף במקום כנפיים?
תודה

היי ניקי זה כמו הבלילה של הנאגס?כי כשהכנתי את הנאגטס הבלילה יצאה נורא סמיכה.כמו בצק של סופגניות

היי ניקי

יש לך מתכו ים מדהימים .
רציתי לשאול אם אפשרי לוותר על הקארי? וחש תחליף?

ניקי, ערב טוב. האם הבלילה מתאימה גם לציפוי דגים?

לא הצליח לי הציפוי די ברח מהכנף.

האם ישנה אפשרות במקום טיגון עמוק לבשל במים? או בתנור?
ואם כן, מה הטמפרוטורות והזמנים?
אנחנו מנסים להימנע מטיגון האוכל שלנו לאחרונה 🙂

היי ניקי מה שלומך? ראיתי שהמלצת בתגובות להחליף בירה בסודה כשאין
השאלה האם יש אפשרות עם אבקת סודה לשתיה ולהוסיף נוזל כלשהו..?
בירה וסודה זה לא מסוג הדברים שמצויים במזווה שלי
או שהגזמתי..

זה טעיםםםםםם!! אתמול הכנתי בפעם השנייה מזה שבוע,יצאו שחומים ומעט קריספיים והתחסלו לפני שהספקתי להתיישב 🙂