בקר ברוטב דבש וחרדל שיוצא רך רך

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
בקר ברוטב דבש וחרדל שיוצא רך רך

בקר ברוטב דבש וחרדל שיוצא רך רך

אני יכולה לכתוב שזאת מנה מעולה, הבשר יוצא רך רך ובשילוב של הירקות זאת מנה שקשה לעזוב.. הרוטב מדהים! מומלץ להכין חלה ולקוות שישאר משהו ואף אחד לא יאכל לפניך הכל. תכינו זה שווה!

4 – 5 מנות

מרכיבים:

קילו צלי כתף חתוך לקוביות
2 בצלים חצויים ופרוסים
5 תפוחי אדמה בינוניים חתוכים לקוביות
4 שיני שום חצויות
חצי כוס יין אדום יבש
3 כוסות מים
כפית חרדל
2 כפות דבש
כף פפריקה אדומה גדושה
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לצפות את הבשר בקמח לחמם סוטאז' על אש גבוהה לטגן את הבשר  מעל לפזר את הבצל והשום ואת שאר המצרכים (חוץ מהתפוחי אדמה)

2. להרתיח להנמיך לכסות חלקית ולבשל כשעתיים וחצי מידי פעם לערבב ולבדוק שלא חסר נוזלים.

3. להוסיף את תפוחי האדמה לנער שישקעו ברוטב ולבשל כשעה פלוס או עד שהכל רך.

4. להגיש עם אורז לבן.

2944 צפיות 2 צפיות היום

בקר ברוטב דבש וחרדל שיוצא רך רך

גולשים מכינים וממליצים:

שני : "היי ניקי! רק רציתי להגיד לך שיצא מזה טעים!! תודה!"

אירית : "וואו ניקי, איך שזה יצא טעים! תודה רבה לך על כל האתר הנפלא הזה!"

רוני : "נהדר! כולם ליקקו את האצבעות, גם הקטנים וגם הגדולים. מתכון פשוט מאוד לביצוע, והבית נמלא ריח נפלא. תודה ניקי"

שירן : "היי ניקי זאת המנה הכי טובה שיצא לי להכין! עכשיו ידוע במשפחה בתור ה-מנה שלי! תודה!!"

תגובות

412 תגובות ב "בקר ברוטב דבש וחרדל שיוצא רך רך"

  הרשם  
עדכן

בוקר טוב ושבת שלום,
אני מעדיפה לשים בתנור, על איזה חום כדאי והאם את תפו"א להכניס גם שעה לפני הסוף?

הי ניקי האם המתכון הזה מתאים גם לבשר ראש? תודה !

ניקי היקרה, האם ניתן להכין בתנור? אחרי הטיגון? תודה רבה!!!

הי ניקי,
אני מתחילה להכין, כמה אבקת מרק לשים? כף תספיק לדעתך?
תודה ויום נפלא!

הי ניקי מה זה לחמם בסטואז?, אני לא מכירה את המונח..

היי ניקי,
כתובת במתכון פפריקה אדומה, האם הכוונה לפפריקה מתוקה או חריפה?
תודה

היי ניקי יש לי בשר מס' 8. צריך להרתיח אותו לפני כל המתכון הזה?

הי ניקי המתכון הזה מתאים לבשר גולש..?

מינימום השקעה, טעים בטירוף!!! תודה ניקי, מתכון מעולה:-)

היי ניקי,
רציתי לדעת האם זה בסדר להכין את המנה יום וחצי לפני ההגדה ולשמור במקרר.
האם התפוחי אדמה ישמרו טוב או יתפוררו?
המון תודה על כל המתכונים! אני מכינה ארוחה לליל הסדר מבוססת על המתכונים שלך 🙂

ניקי מצאתי רק חרדל דיזיון כשר לפסח היתר לא כשרים מה עושים? זה יהיה גרוע אם הוסיף חרדל דזיון?

הי ניקי יש אפשרות להוסיף לרוטב קורנפלור להסמכה במקום הקמח?

היי ניקי, חרדל דיזיון זה בסדר? או עדיף חרדל רגיל?

היי ניקי עשיתי ויצא ממש טעים!
לקראת פסח: האם ניתן לוותר על הקמח? או האם יש משהו אחר במקום?
תודה, אני ממש נהנית מהאתר

היי ניקי, נראה מעולה! יש לך תחליף ליין?

הי ניקי! תודה על המתכונים הטעימים ובעיקר על הסבלנות 🙂
יש לי נתח קפוא מס' 6. אני מאד רוצה להכין אותו ברוטב מתוק. האם ניתן להכין את המתכון הזה עם גוש? או שיש דרך לחתוך את הבשר?
תודה רבה!

1 7 8 9