רצועות פרגיות עם פטריות ובצל

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
רצועות פרגיות עם פטריות ובצל

רצועות פרגיות עם פטריות ובצל

מסוג המתכונים שאני אוהבת להכין, כולה 10 דקות התעסקות. בין הילדים לעבודה לבעל אני לא מוצאת הרבה זמן אבל 10 דקות להכין מנה זה קלאסי בשבילי וקלי קלות. לפעמים אני לא באמת מאמינה שבכמה דקות עבודה יוצאת מנה טעימה כזאת.

4 – 5 מנות

מרכיבים:

קילו פרגיות חתוכות לרצועות קטנות
בצל גדול חתוך לרבעים ופרוס
חבילת פטריות שמפיניון
כפית שום כתוש
כף גדושה פפריקה
חצי כפית כמון
2 – 3 כפות מים
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

הכנות:

1. לטגן את הבצל עד הזהבה, להוסיף את הפטריות להקפיץ כשתי דקות .

2. להוסיף את הפרגיות להקפיץ כשתי דקות להטוסיף שום תבלינים ומים להקפיץ כ 7 – 8 דקות אש גבוהה ולהוריד מהאש.

7149 צפיות 66 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

רצועות פרגיות עם פטריות ובצלרצועות פרגיות עם פטריות ובצל

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

74 תגובות

חני

היי ניקי,
מתכון מעולה! אכלנו כארוחת ערב יצא מושלם!!
תודה

השב
טניה אוס

היי ניקי, הטעמים יצאו סבבה אבל נהיה מלא מים במחבת בזמן הבישול וגם הפרגית נראית ממש לבנה..כאילו הרוטב לא תופס עליה ושוקע פשוט כי הוא מימי כזה. ככה זה צריך להיות? עשיתי משהו לא בסדר?

השב
ניקי ב

אז למה יש הרבה מים ?, אין כאן רוטב יש כאן ממש קצת, השתמשת בבשר קפוא ?

השב
טניה אוס

היה קפוא והפשרתי אותו היטב. זה קרה לי כבר כמה פעמים ואני ממש לא מבינה את הסיבה

השב
ניקי ב

בשר קפוא מזריקים לו המון נוזלים שיוצאים במהלך הבישול, תמיד מומלץ להשתמש בטרי. זה לא קשור להפשרה .

השב
דיצה

היי ניקי תודה רבההה על מתכונים נפלאיםםם
מה אפשר במקום אבקת מרק.. אין לי

השב
ראומה

הי ניקי,
עוד מתכון מצוין, שנוסף לרפרטואר הבישולים אצלנו בבית (-:

השב