לבבות עוף ברוטב זיתים

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
לבבות עוף ברוטב זיתים

לבבות עוף ברוטב זיתים

יש כאלה שמעדיפים לאכול רק את הזיתים ויש כאלה שמעדיפים לאכול רק את הבשר ואפילו יש כאלה שיספיק להם לטבול את החלה ברוטב הטעים. מה אתם מעדיפים ?

מרכיבים:

קופסת זיתים מגולענים (חרוזית)
חצי קילו לבבות
בצל בינוני חתוך לקוביות
3/4 כוס מים
כפית שום כתוש
עגבניה מגורדת
סוכר לפי הטעם
רסק עגבניות קטן
חצי כפית כמון
א. מרק
פלפל שחור טחון
מלח

הכנות:

1. להרתיח מים להכניס את הזיתים להרתיח 15 דקות ולסנן לחזור על הפעולה 3 פעמים.

2. לטגן את הבצל עד הזהבה להוסיף את העגבניה, רסק, מים תבלינים ואת הזיתים, לבשל כמה דקות ולהוסיף את הלבבות, לבשל כ 15 דקות ולבדוק טעמים, במידה וחסר נוזלים להוסיף.

999 צפיות 4 צפיות היום

גולשים מכינים וממליצים:

אפרת : "טעים בטירוף! ממכר!
כל פעם שאנחנו מכינים את התבשיל, אני חוששת שלא יישאר כלום לצהריים למחרת :-)"

תגובות

25 תגובות ב "לבבות עוף ברוטב זיתים"

  הרשם  
עדכן

היי ניקי אפשר עם חזה עוף? 🙂 מחפשת מתכון של חזה עוף עם זיתים..

היי ניקי מקסימה..
האם אפשר את התבשיל הזה עם שוקי עוף?? מאוד בא לי עליו ספציפית

למי שמעוניין לדעת,
לבבות מכשירים על רשת יעודית לכיריים. ניתן להשיג בכל חנות כלי בית. באותה צורה אפשר להכשיר כבד.
או לצלות פלפלים וחצילים. או לקלות פיתות.
רצוי מאוד מאוד לרפד את הכיריים בנייר כסף. אחרת באסה לנקות.
בהצלחה

ניקי תודה יצא פשוט מעולה ללקק את האצבעות או בעצם את הסיר…שבת שלום ושוב תודות על אפליקציה מדהימה וטעימה להפליא

ניקי תודה על אפליקציה מדהימה…בזכותך הפכתי בשלנית שמקבלת מחמאות רבות. שאלה קטנה – על איזה אש להכין את התבשיל קטנה או בינונית? תודה ושבת שלום

שלום ניקי,
בדר"כ אינני מהמגיבים/ות אבל זהו אחד מהמתכונים המנצחים אצלי בבית והעברתי אותו גם לחברות.
בתי בת ה-10 לא מוותרת לי ובכל שבוע היא מבקשת סיר של לבבות עוף ברוטב זיתים.
אז פשוט תודה רבה ויישר כח על אתר כל כך מושקע.
המתכונים כל כך מגרים את החך רק מלקרוא אותם.