חזה עוף ברוטב תפוחים וסילאן

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
חזה עוף ברוטב תפוחים וסילאן

חזה עוף ברוטב תפוחים וסילאן

חזה עוף ברוטב תפוחים וסילאן,  נכון שלכל בשלנית יש את רשימת המתכונים שהיא הכי אוהבת וחוזרת אליהם שוב ושוב ? אז התבשיל הזה נמצא אצלי ברשימה ובאחד המקומות הגבוהים, תמיד כשאני מכינה אותו הוא נטרף תוך מספר דקות, כולנו מתלהבים ממנו במיוחד הילדים. בפעם אחרונה כשהכנתי אותו כשאירחתי ואת מיצמוצי הנאה שמעתי עד המטבח.

מרכיבים:

600 ג' חזה עוף חתוך לרצועות
3 בצלים חצויים ופרוסים
2 תפוחי עץ מקולפים וחתוכים לקוביות
כוס יין תירוש
2 כפות סילאן
כף פפריקה מתוקה
א. מרק
פלפל שחור טחון
מלח

משרה:
כפית פפריקה
כפית רוטב סויה
כף סילאן

קמח

הכנות:

1. להשרות את חזה העוף במשרה כחצי שעה.

2. לקמח את חלקי החזה ולנער שאריות. במחבת חמה לטגן את הרצועות משני הצדדים עד הזהבה קלה ולשמור בצד.

3. לטגן את הבצל, להוסיף את קוביות התפוחים, לתת הקפצה קלה ולהוסיף את שאר המצרכים. לבשל כמה דקות עד שהתפוחים מתרככים, להוסיף את חזה העוף לבשל עוד כמה דקות ולבדוק טעמים.

5135 צפיות 11 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

גולשים מכינים וממליצים:

ענבר : ניקי מקסימה!
אני בדר"כ לא מגיבה פה.. אבל הגיע הזמן!
המתכון יצא מ-ע-ו-ל-ה-! תודה רבה!!
ותודה על כל שאר המתכונים, כל מה שהכנו מהאתר- יצא פשוט טעים!!

חן : הכנתי את המתכון, יצא מעולה. תודה על כל המתכונים הטובים והקלים! אני נעזרת בהם מאד.

רחלי : ניקי יקרה, התבשיל הזה כיכב בארוחת ראש השנה וזכה למחמאות רבות כולל מאמא שלי הבשלנית, שממש התלהבה. המון תודה. שתהיה לך שנה טובה ומתוקה וכל טוב.

חנה שינדר : ניקי תודה רבה יצא נפלא שמתי את זה על מצע של פתיתים פשוטים שבושלו כפסטה. הפטיטים ספגו את הרוטב ויצא מקסים.

אנונימי : חייבת לשתף: הכנתי את המתכון הזה אתמול בצהרים ביחד עם ה"פתיתים האדומים" (מתכון מהאתר). כל כך פשוט וכל כך טעים. לא נשאר פירור. גם המפונקים של הבית החמיאו

כרמיתי : הי ניקי חייבת לך פרגון אדיר על רעיונות כייפים קלים ונגישים,
חייבת לציין שאני אישית לא אוהבת כבר להכין שניצל בנאלי ועשיתי את המתכון הזה אך נתקעתי ללא תפוחים והיו לי אפרסמונים וזה יצא מעדן אפילו החצי לקח לעבודה וקיבלתי הרבה טלפונים (פירגנו לי = לך= לנו?! 🙂 )
אז תודה
ותמשיכי כך

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

261 תגובות

אור

אוקי,ניקי קראתי כמעט את כל התגובות ,יש מלא….
מקווה שאני לא חוזרת על מה ששאלו..
אצלי לא אוהבים תפוחי עץ מבושלים.,השאלה אם אפשר לחתוך את התפוח עץ ל-2 ובסוף הבישול פשוט להוציא ואז ארוויח את הטעם ואף אחד לא יראה ששמתי תפוחים..
ועוד משו,אפשר לשים במקום תירוש יין קונקורד?

השב
ניקי ב

לדעתי עדיף לוותר על התפוחים או להכין משהו אחר, את יכולה לשים מים במקום תירוש.

השב
אביגיל

הי ניקי,
האם אפשר להחליף חלק מהתפוחים (או כולם) באגסים?
תודה, אביגיל.

השב
ניקי ב

להחליף אפשר אין לי מושג מבחינת הטעם צריך לנסות ולראות אם אוהבים.

השב
לאה

למה המתכון לא כתוב בשלמות ניקי את יכולה לשלוח לי קישור הרכיבים חסרים

השב