שווארמה מזויפת

FavoriteLoadingהוסיפו למחברת מתכונים
שווארמה מזויפת

שווארמה מזויפת

עוד אחד מהתבשילים המהירים שתוך כמה דקות נמצאים על השולחן ותוך כמה דקות מתחסלים ולא נשאר כלום.
אני מודה אני אוהבת חיים קלים במטבח, אף פעם לא הבנתי למה צריך להיות שעות על גבי שעות במטבח בשביל לבשל אוכל טוב. יש דבר כזה אוכל מהיר ובייתי שיוצא נהדר.

מרכיבים:

500 ג' חזה עוף חתוך לקוביות
50 ג' שומן כבש חתוך לקוביות (לא חובה)

משרה לחזה:
כפית פפריקה
כפית מיונז
חצי כפית סודה לשתיה
מעט שמן זית

3 בצלים
כוס מים
כף פפריקה
כפית גריל עוף
חצי כפית כמון
א. מרק
פלפל שחור טחון
מלח

הכנות:

1. להשרות את החזה עוף במשרה כשעה.

2.

2. לחצות את הבצלים ולפרוס דק, לטגן את הזהבה, להוסיף את הכבש והחזה עוף להקפיץ כמה דקות עד שהקוביות מזהיבות, להוסיף תבלינים ומים לבשל עוד כשתי דקות. לבדוק טעמים (לא לגמור הכל )

בתאבון

5853 צפיות 1 צפיות היום
בואו לבקר באינסטגרם של ניקי ב

שווארמה מזויפתשווארמה מזויפתמרק בטטהמרק בטטה

גולשים מכינים וממליצים:

דנה קרבנה : יצא מהמם, תודה רבה על כל המתכונים המצויינים שלך

דפנה : מעולה פשוט וטעים. אבל אסור להפקיר את המחבת לבד הבעלים טורפים הכל…

תמר סיון מגן : היי ניקי
אני חדשה כאן באתר ורציתי להגיד לך שהאתר שלך הוא ברכה!
הכנתי כבר 4 מתכונים וכולם פשוטים מהירים ופשוט טעימים בטירוף.
יש לי ילדה בת 4.5 שמאוד קשה לי למצוא מה להכין לה ואת השווארמה שלך היא ממש אהבה. אפילו לא הייתי צריכה לשכנע אותה לאכול. היא פשוט אכלה שתי מנות ועוד רגע היה צריך לעצור אותה על מהירות. תודה רבה על מתכונים נפלאים.

לילך : מתכון מעולה.יש בעיה שזה נחטף עוד מהמחבת.

אורית : ניקי, המתכון הוא אלוהי – הטעם טעם גן עדן! אני לא מפריזה זה באמת טעים מאד, מהיר וקל להכנה!
יוצא שבכל פעם שאני מחפשת מה להכין הפעם לארוחת הצהריים ולא ממש רוצה לעבוד קשה אני תמיד חורשת באינטרנט וחוזרת לאתר שלך, בינתיים כל ניסיון היה פגיעה בול!!! ממש תודה על המתכונים המצויינים!

רננה : לצמחונים- הכנתי את המתכון עם "חזה עוף" צמחוני (של טעמן..) ויצא מעולה!!

יסכה : "במילה אחת
מעדן!!!"

יהודית : "הכנתי את המתכון לארוחת ערב וכל המשפחה התלקקה כפשוטו!
במיוחד בת השנה ורבע שדרשה : "עוד" ,"עוד" ללא סוף…
תודה גם על כל שאר המתכונים הנפלאים שמשדרגים לנו את הארוחות לרמה של מסעדת יוקרה!"

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

173 תגובות

אביגיל

הי ניקי,
אני רוצה להכין את המתכון עם כמות גדולה יותר של חזה עוף וראיתי שכתבת שאם מכפילים – להכפיל הכל. האם להגדיל גם את כמות המים או להשאיר כוס כדי שלא יצא מיימי מדי?
כמו כן – האם זה משנה אם מכינים את זה מחזה עוף רגיל או חזה עוף שפרוס לשניצל?
תודה רבה, אביגיל.

השב
ניקי ב

אז תוסיפי פחות מים מלכתחילה ולאט לאט אם צריך את לא חייבת להוסיף הכל מיד, שניהם בסדר רק שיהיו קוביות קטנות.

השב
אביגיל

תודה רבה!
הכנתי עם שניצל חתוך לקוביות והוספתי רק כוס מים. יצא אחלה תודה! 🙂

השב
א"ב

מתאים להגיש מגולגל בטורטיה?? תודה על האתר הנפלא והמתכונים המדהימים!!

השב
ליבי

היי ניקי,
אליפות המתכונים שלך!!
רציתי לשאול, אם עדיף לשים תבלין שווארמה וגם גריל עוף. או רק גריל עוף?
תודה מראש!

השב
סיון

בוקר טוב ניקי
לא משתמשים במיונז וסודה יש תחליף או אפשר בלי?

השב